horoszkóp

D. Tóth Krisztát mégsem csalta a férje

2005.01.13. 09:33
Korábban Hesz Máté egyik barátja nyilatkozott arról, hogy a vízilabdázó egy szőke sportolólánnyal múlatja az időt egy belvárosi pubban. Ezúttal az esküvői tanú beszélt a Best magazinnak arról, hogy Hesz Máté hűséges, és hidegzuhanyként érte a hír, hogy felesége el akar válni tőle.

Hesz Máté legjobb barátja, esküvői tanúja a Best magazinnak határozottan állítja, a sportoló sosem csalta meg a Magyar Televízió brüsszeli tudósítójaként dolgozó D. Tóth Krisztát. A fiatal férfi állítása szerint Hesz Máté magánéleti problémáit ismeri, és kizárja, hogy a házasság barátja miatt romlott volna meg.

A karácsonyt sem töltötték együtt

#alt#
D. Tóth Kriszta
"A Vasasnak november végén volt egy tornája Nizzában. Máté nem tért haza a csapattal, egyenesen Brüsszelbe utazott feleségéhez. Hidegzuhanyként érte Kriszta bejelentése, mi szerint elbizonytalanodott az érzéseiben, és nem tudja, fenntartható-e ekkora távolságból a házasság. Megegyeztek, hogy az ünnepek előtt leülnek, és megbeszélnek mindent. Így is történt, és akkor Kriszta, Máté megdöbbenésére bejelentette, válni akar. A szentestét sem töltötték együtt, a lány pedig szilveszter előtt visszautazott Brüsszelbe" - mondta Hesz Máté bizalmas barátja a hetilapnak.

A név nélkül nyilatkozó barát szerint a vízilabdázót megviselte a magánéleti válság. Legjobban mégis az zavarta, hogy nem tudja, mitől változtak meg D. Tóth Kriszta érzései. Elsőként arra gondolt, feleségének van valakije. Kriszta tagadta, hogy összejött volna valakivel Brüsszelben.

Hesz Máté vígasza

Hesz Mátéról viszont elterjedt, hogy Kriszta távollétében egy szőke lánnyal múlatja az időt. Néhányan szemtanúi voltak, hogy a pár egy belvárosi pubban találkozgat rendszeresen. Később Hesz Máté a barátaitól kért tanácsot, mitévő legyen, mert beleszeretett egy másik nőbe: egy kedves kézilabdázóba. A nyilatkozó barát szerint ez nem igaz. Legfeljebb annyi, hogy a szóban forgó lány és Máté valóban ismerik egymást, hiszen a bizalmas barát kedvese.

Mint arról korábban beszámoltunk, D. Tóth és Hesz 2003. tavaszán házasodott össze, és mindaddig boldogok voltak, amíg a lányt fel nem kérték arra, legyen az MTV brüsszeli tudósítója. Férje szívesen követte volna, de tanulmányait nem hagyhatta ott. Hesz Máté a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós rendező-szerkesztő szakának utolsó éves hallgatója. A sportoló a Velvetnek fél évvel ezelőtt arról beszélt, bízik abban, hogy a távolság nem befolyásolja a kapcsolatukat.

Spekulációk

Egy másik jóakaró szerint a kapcsolat válságának nemcsak a távolság az oka. Véleménye szerint Máté csalódott, mert sikertelenebbnek érzi magát. A szinte csupa bajnok felmenővel rendelkező vízilabdázó nagymamájával, édesanyjával és édesapjával ellentétben nem szerzett soha olimpiai érmet és ez valószínűleg frusztrációt szült benne.

A Bestnek nyilatkozó cimbora szerint inkább Kriszta változott meg a külön töltött fél év alatt. Többen mondták ugyanis, hogy a karácsonyi szünetben hazaérkező tudósító teltebb, éretebb lett, és a külsejét is megváltoztatta. A magánéletét érintő kérdésekben nem nyilatkozott, Máté pedig állítása szerint azért hallgat, mert még mindig szereti a lányt.