Dukai Regina legújabb, FHM-es fotósorozatával szerepelt az egyik amerikai, férfiaknak szóló oldalon, ahol két napja ő lett a nemzetközi nap lánya. Dukai azt mondja, az ilyen-olyan külföldi megjelenéseket nem könyveli el sikereknek, mert azok csak a képekről szólnak, és egyébként is, amint felkerül egy sorozata az internetre, az onnantól kezdve megjelenik mindenfelé.

Június 23-án Dukai Reginát választotta a Doubleviking nevű amerikai férfimagazin a nemzetközi mezőnyből a nap lányának. Ez azt jelenti, hogy az oldalon minden nap kiválasztanak egyet a rengeteg modell közül, akinek egy fotógalériáját felteszik az oldalukra, és azon a napon ez a hölgy a napi bombázó. Ebben a nagy merítésben lubickolt Dukai Regina is, akinek 2008-as FHM megjelenése volt méltó arra, hogy az oldal közölje a képeket. Ez a sorozat azután készült, hogy az egykori ezüstlányt megválasztották a legszexibb magyar bombázónak.

Klikk!

„Amikor felkerülnek a világhálóra a képeim, akkor kikerülnek mindenhova. Ha a dalaim kerülnének fel egy ilyen oldalra, annak örülnék. Számtalan képem került már fel a világhálóra, ezek nem nekem szólnak, hanem a képeknek” – mondta a nem túl elragadtatott Dukai Regina, amikor megkerestük a hírrel.

Elmondta még, hogy „itthon azért veszik meg ezeket a magazinokat, mert ismernek a tévéből, a külföldi megjelenések viszont tényleg csak a képeknek szólnak”. Elmesélte, hogy mivel külföldön nem ismert a neve, ezért van olyan, hogy csak a képek kerülnek ki egy külföldi oldalra, mindössze annyi szöveggel, hogy: „magyar modell”. Ez történt például egyszer egy holland oldalnál is.

A Doubleviking egy kifejezetten férfiaknak szóló szórakoztató magazin, az amerikai oldalakhoz képest viszonylag kicsi olvasottsággal.