A Playboy Dundikája néhány napra Hugh Hefner Dundikája lett. A Playboy-cézár nemcsak hogy vendégül látta híres-hírhedt Beverly Hills-i kastélyában a 2005-ös magyar playmate-et, de kedvencei közé is beválogatta, így a lány a foci vébére készülő fotózás minden pillanatát a villában tölthette.

Dundika kérdésünkre elárulta: magát a palotát nem találta otthonosnak, de Pamela Anderson hálószobájába beköltözött volna. "Minden rózsaszín volt, borzasztóan kényelmes, hatalmas ágyakkal, ott szívesen laktam volna. De én amúgy a modern bútorokat szeretem, és hát Hefner, ugye, nyolcvan éves."

A kismajom és a cicin alvó papagáj

Klikk a képre!

A nyári németországi focivébére állt össze a modellek kvázi-focicsapata, amelynek 14 "játékosát" Hefner választotta ki az Év Playmate-je versenyt saját országukban megnyert modellek közül. A kiválasztottak közül azonban nem mindenki részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a villában lakhat. "A többiek néhány sarokkal arrébb lettek elszállásolva, csak mi négyen laktunk vele a házban."

Dundika, aki még soha nem járt Amerikában, magát a birtokot tökéletesnek aposztrofálta, de arra sajnos nem jutott ideje, hogy bejárja a várost. "Sajnos Los Angelest nem láttam, de a tisztaság és a gazdagság igazán megkapó volt. Hefnernél az állatkert tetszett a legjobban: a kismajmok, meg egy papagáj, amit ha simogattam, elaludt a mellemen. Aztán kinevetett és azt mondta: I love you. A városban viszont összesen két órám volt csak a vásárlásra."

Pam és a rózsaszín Amerika

A playmate szerint a lányok egyáltalán nem voltak féltékenyek egymásra, hiszen ez mindnyájuk számára egy lehetőség volt, nem pedig verseny. "Mindenki nagyon örült, hogy egyáltalán ott lehetett. Leginkább a brazil lánnyal kötöttem barátságot, akivel osztoztam a rózsaszín szobán, de a német és a holland lánnyal is jóban voltam." - meséli. Szerinte azért rózsaszín Anderson szobája, mert a sztárt sokszor fotózták pink ruhákban, így ez az ő színe lett.

A vad híresztelésekkel ellentétben Dundikáék egyáltalán nem vetkőztek (leszámítva persze a fotózást) és nem is dülöngéltek félrészegen, bekokszolva különböző gőzölgő medencékben. Akárcsak Pantichin Edinának, Dundikának is az a véleménye, hogy a villában egyáltalán nem szokás minden különösebb ok nélkül meztelenül szaladgálni. Ennek ellenére a búcsúpartin a meghívottak fele félmeztelen volt, tehát azért valami valóságalapja mégis csak lehet a vad orgiákról szóló információknak.

"Utolsó nap volt a búcsúparti, aznap reggel kilenctől este tízig a barlangfürdőben fotóztak minket. Persze akkor meztelenek voltunk, de amúgy nem. A partin több mint a fele a társaságnak félmeztelen volt, mi nagyrészt hálóingben voltunk, mert ez egy pizsamás parti volt."

Klikk!

A bulira persze nem csak a playmate-ek voltak hivatalosak, hanem Hollywood elvetemültebb szekciója is, meséli Dundika. "Colin Farrell és Salma Hayek leültek velünk beszélgetni a partin, de csak közösen mindenkivel. Ahhoz képest, hogy csak öt hetet tanultam angolul, szinte én beszéltem a legjobban, el is határoztam, hogy most folytatom."

A jövő: csúszásgátlók és nagy kérdőjelek

A pasijával mostanában csúszásgátlók forgalmazásában utazó Dundikát a hétvége alatt csak a leghíresebb amerikai focisták akarták felcsípni, de ők sem nyomultak durván. A modell szerint amúgy is mindenkinél bepróbálkoztak. "Ahogy én láttam, nem nagy sikerrel" - mondja nevetve - "Semmi pasizás nem volt, általában kevés férfi vett minket körül, csak a fotós Arnie Freytag, meg persze Hefner.

Dundika még nem tudja van-e további terve Hefnernek vele, de nagyon reméli, hogy igen. Akárcsak kísérője, Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője, aki felfedezettjével tarthatott Los Angelesbe. Megkeresésekor Radnai elmondja, hogy ez egy egyedülálló lehetőség volt Dundikának, és hogy innentől neki kell boldogulnia.

A focistalányok júliusa

"A tavalyi Playboy konferencián derült ki, hogy csinálunk egy nemzetközi anyagot, a futball világbajnokság apropójából, de a képek csak a júliusi lapban lesznek benne." - mondja Radnai.

"Tizennégy ország csajait gyűjtöttük össze, a legtöbb helyről az év playmate-je volt a befutó. Hefner maga válogatta a képeket. Mi már eredetileg is Dundikára gondoltunk, mikor megnézték az anyagokat, csak arra voltak kíváncsiak, mennyire beszélnek a lányok angolul" - meséli és hozzáteszi, hogy csak a francia, a horvát és a holland főszerkesztők vettek részt ezen az exkluzív fotózáson. Magával a Playboy cézárával azonban csak Radnai tudott interjút készíteni. - "Ha már itt dolgozom, akkor ez nagyon is számít, hiszen ő az első számú elérhető célpont. Ő alapította a műfajt."

Hefner képek és Dali

Radnai nem tesz különösebb említést a női mellek számáról a Playboy-villában, mert szerinte sokkal jellemzőbbek a képek a Playboy császárról. "Tele van a kastély Hefnerről készült képekkel, de a legérdekesebb pillanat az volt, mikor az előtérben sétáláskor egy Dali-festményt szúrtam ki."

Radnainak a számos terem közül a moziszoba nyerte el tetszését. "Nagyon szereti a mozit, van egy vetítője. A kanapéról szokta nézni a filmeket és a kedvence a Casablanca." - folytatja, ami kissé meglep bennünket, az Aranypolgár jobban illett volna hozzá, de lehet ezt csak a villa és az állatkert miatt gondoljuk.

"Az interjút a könyvtárszobában készítettem, körös-körül az összes eddig megjelent Playboy ott hevert a szobában bőrkötésben. Ez az egész Los Angeles-i álomvilág egy igazi sikertörténet, ami tiszteletre méltó, ám közép-európai emberként Hefner egész világa távol áll a kultúránktól. Egy amerikainak viszont egész biztos, hogy ez a non plus ultra."