horoszkóp

Dundika sztárvendégként nem vetkőzik

2006.03.07. 09:20
Félreérthető plakátokkal reklámozta egy rockklub Hornyák Hajnalkát, pedig ő nem fog vetkőzni, csak műsort vezet. Ezért Dundika kicsit szomorkodik, de azért várja a fellépést.

Az egyik budapesti szórakozóhely kínos helyzetbe hozta Dundikát, azaz Hornyák Hajnalkát. A rockklub vezetése arra kérte fel a playmatet, hogy minden hónap első szerdáján erotikus műsort vezessen. Dundika boldogan mondott igent, aztán elszomorodott, amikor a szervezők a Blikk megfogalmazása szerint félreérthető plakátokkal hirdették az Erotic Night néven futó rendezvényt.

Nem tervez vetkőzést

Klikk a képre!

A lap megfigyelője szerint a plakát azt sugallja, hogy Dundika hasonló kvalitású hölgytársaival együtt nagyon kevés ruhában, már-már pucéran simogatja önmagát a színpadon. A playmate a lapnak elmondta, hogy ő semmiféleképp sem lép fel az erotikus showban és nem tervez vetkőzést sem, hanem az est sztárvendégeként fog tevékenykedni.

Nagyon várja

Mindezek ellenére a 21 éves Dundika már nagyon várja a fellépést, mert bár műsorvezetést már korábban is vállalt, rockklubban még sosem dolgozott.

Két fiúval lakik

Noha Dundika tavaly októberben a Playmate-versenyen juppilakótelepi lakást nyert, a playmate a Színes Bulvár Lap információi szerint jelenleg barátjával Legcsivel és annak legjobb barátjával, Szabival él együtt Szabi lakásában. Mint a Marina Part képviselőjétől megtudtuk, Dundika lakása a Marina Part harmadik ütemében épül, ez az épületegyüttes pedig 2006. IV. negyedévében készül el, így valamennyi lakó, köztük Dundika is, csak ez év végén költözhet lakásába.