horoszkóp

Dundika Hugh Hefnernél vendégeskedik

2006.03.13. 10:34
Hornyák Hajnalka Dundika lesz az egyike azoknak a modelleknek, akikből az amerikai Playboy alapítója, Hugh Hefner egy aktmodell válogatottat állít össze a németországi focivébére. A magyar Playmate élete legnagyobb utazására készül.

Hornyák Hajnalka Dundika hamarosan az amerikai Playboy-cézárnak nevezett Hugh Hefner Los Angeles-i villájának vendégszeretetét élvezi majd. A Blikk úgy tudja, a 2005-ös Év Playmate-jét egy úgynevezett exkluzív fotózásra hívta meg a magazin 80 éves alapítója. A nyári németországi focivébére ugyanis összeáll majd a modellek kvázi focicsapata, amelynek 12 "játékosát" Heffner választotta ki az Év Playmate-je versenyt saját országukban megnyert modellek közül.

Carmen Electra a példakép

Carmen Electra

Hornyák Hajnalka Dundika élete legnagyobb utazásaként emlegeti ezt az eseményt, amelyre pénteken indul majd el. A modell elmondta, az ehhez hasonló összejövetelen csak a kiváltságosok és igazi hírességek vehetnek részt, mint Ricky Martin, Justin Timberlake, vagy Carmen Electra. Utóbbi egyébként az ő példaképe, mondta el a lapnak Dundika.

Hugh Hefner villáját a Blikk kéjbarlangnak nevezte, amelyikben mindennaposak az orgiák, és olyan neveket emlegetett ezzel kapcsolatban, mint Tony Curtis, Jack Nicholson, vagy Arnold Schwartzenegger (igaz, ezek a nevek már legfeljebb csak történelmi ténynek felelnek meg, lévén mindhárman erősen benne vannak a korban, és manapság már inkább monogám kapcsolatban élnek). A lap arra is utalt, hogy a rossz nyelvek szerint csak azoknak nem ajánlott részt venni a bulikon, akik nem szeretnének már csak a víztől teherbe esni. Ehhez képest a villában néhány évvel korábban vendégeskedő Pantichin Edina a Velvetnek adott interjújában cáfolta, hogy szokás lenne meztelenül a medencébe ugrálni Heffner összejövetelein.

Nem orgiázni mennek oda

„Ahelyett, hogy az asztalon táncoltam volna, vagy ugráltam volna félmeztelenül a medencébe - ami egyébként sem az én stílusom - próbáltam emberekkel, fotósokkal, üzletfelekkel megismerkedni. Mert ez egy vissza nem térő alkalom volt.” – nyilatkozta lapunknak a 2003-as playmate. A hazai Playboy főszerkesztője, Radnai Péter is arról beszélt, hogy Hornyák Hajnalka számára hatalmas lehetőség, hogy részt vehet az amerikai fotózáson.