Mindenbe belebeszélt, és még jó árat is kért Dundika a Playboytól, hogy júniusban a húgával együtt lehessenek a címlaplányok.

Ilyen jellegű fotózás valószínűleg utoljára történt - jelentette ki Szentiványi Hajnalka, alias Dundika, miután húgával együtt pózolt a júniusi Playboy címlapján. A playmate hozzátette, ez azért alakult így, mert húga, Brigi nemcsak elfáradt az egész napos fotózásban, de fizikailag is megviselte. „Másnap fájlalta a derekát, de szerinte is szépek lettek a képek, szerencsére meg van velük elégedve."

A közös fotózás ötlete onnan eredt, hogy Brigi pár hónappal ezelőtt félakt képeket csináltatott magáról, azzal a fotóssal, aki ezt a sorozatot is megörökítette. Boros István elküldte a képeket Radnai Péternek, aki arra gondolt, ha már mindkét lány ilyen dekoratív, akkor egyszerre kéne szerepeltetni őket. A lányok egy kemény hónap után adták be a derekukat, és Dundika szerint meg is kérték az árát.

„Én választottam ki a sminkest, a fotóst, a fodrászt, magyarul az egész stábot. Úgymond profiként álltam ki magunkért. A pozitúrákba és a koncepcióba is volt beleszólásom. Szerencsére abban mindenki egyetértett velünk, hogy ezek ne a szokásos csajos képek legyenek, hanem testvériesek. Nyilván nem kellet úgy egymáshoz érnünk, mint két vadidegenek" - mondta Dundika, aki azt is hozzátette, hogy édesanyja is meg van elégedve az elkészült fotókkal. Brigi férje is hasonlóan megértő volt, tette hozzá a playmate, aki szerint mivel mindketten makacs lányok, olyan pár választottak maguknak, akik kiállnak mellettük minden helyzetben.