A nemrég férjhez ment Dundika nagyon megrémült, amikor megtudta, egy kukkoló az ablakból filmezte őt, miközben egy fehérnemű-fotózásra készülődött. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a rendőrséghez fordul.

Lefilmezte egy kukkoló a fotózásra készülő Dundikát, írja a Bors. A lap szerint a modell egy műterem ablakában készülődött a fotózásra, ám nem tudta, hogy mindezt egy kukkoló meglesi, sőt még videóra is felveszi.

Hornyák Hajnalka Dundika nagyon megrémült, amikor a laptól értesült a történtekről. "Úristen, nem lehet, hogy valaki leskelődjön utánam, ez nagyon ijesztő!" - reagált a modell, aki nemrég tért vissza Mauritiusról, ahol kimondta a boldogító igent Szentiványi Lászlónak.

Dundika megrémült

A modellt nagyon mégrémisztették az események, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a rendőrséghez fordul. Dundika eddig azt hitte, biztonságban van és rajongói tisztelik a magánszféráját. Annak viszont örül, hogy nem a lakásán készültek a felvétlek, hiszen az azt jelentené, hogy az ismeretlen kukkoló nyomozott is utána.

Dundika elmondta, rajongói közül csak egy tizenéves fiú lelkesedése az aggasztó, aki állandóan emailekkel bombázza őt.