D. Tóth Krisztát csalja a férje

2004.12.28. 11:06
Az egyik bulvárlap értesülése szerint D. Tóth Kriszta brüsszeli távolléte alatt férje, Hesz Máté vízilabdázó rendszeresen találkozgatott egy ismeretlen lánnyal, akibe szerelmes lett. A házaspár már a karácsonyt sem töltötte együtt.

A huszonkilenc éves válogatott vízilabdázó és a június óta a Magyar Televízió brüsszeli tudósítójaként dolgozó, harminc éves D. Tóth Kriszta távkapcsolattá alakult házassága romokban hever - értesült a Blikk. A bulvárlap megtudta, hogy a sikeres pár az ünnepeket már külön tölti.

Azt hitték nem lesz gond

D. Tóth és Hesz 2003. tavaszán házasodott össze, de az elmúlt fél évet külön töltötték, mivel az MTV brüsszeli tudósítói székébe kerülő tévés hölgyet férje nem tudta külföldre követni. A férjnek a sport, de főleg az egyetem miatt itthon kellett maradnia.

Hesz Máté jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós rendező-szerkesztő szakán utolsó éves, és állítólag ez volt a fő ok, hogy a távkapcsolatot választották. A felesége kinevezésekor azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy szerinte nem lesz gond, hiszen Brüsszel nem a világ végén van, ezért nem drámázzák túl az ideiglenes kettéválást.

Móci és Dundi

A Blikk információi szerint annak ellenére nem töltötték együtt a karácsonyt, hogy az MTV tudósítója az ünnepekre hazautazott, hogy szeretteivel töltse az ünnepeket. A Blikket egy kilétét felfedni nem óhajtó ismerősük informálta arról, hogy a másfél éve házasságban élő pár férfi tagja másfelé kacsingat. Az informátor szerint a Mócinak (így becézik Hesz Mátét) viszonya van egy lánnyal, akivel D. Tóth távollétében minden nap találkoztak. Itt röviden kitérnénk arra, hogy forrásaink szerint a tévés személyiség nevében a D. a Dundi rövidítése. Kiskorában a szülei becézték így.

A hűtlen férj és a harmadik nő állítólag egy belvárosi pubban találkozgattak rendszeresen, és a kicsit sem lojális barát szerint a vízilabdás szerelembe esett az új nővel. Az eset onnan tudódott ki, hogy Hesz Máté a barátaitól kért tanácsot, mitévő legyen, mert beleszeretett egy másik nőbe. Csakhogy az egyik barát kiszivárogtatta a hírt. Ehhez eddig egyik érintett fél sem kívánt kommentárt fűzni. A Blikk szerint mindketten udvariasan utasították el az ügy tisztázásának lehetőségét.

Nagy a családi nyomás, meg kell felelni

Hesz Máté édesanyja, Dr. Gyarmati Andrea - ma gyerekorvosként dolgozó olimpiai ezüstérmes úszónő - fia és D. Tóth Kriszta házasságának nagyon örült, mert úgy érezte, a menye mellett jó kezekben lesz az ő szeme fénye. A bulvárlap szerint a kapcsolat a távolság miatt ment tönkre.

A szinte csupa bajnok felmenővel rendelkező sportolónak ugyanis nagymamájával, édesanyjával és édesapjával ellentétben nem sikerült olimpiai érmet szereznie, ami örök elégedetlenséget és frusztrációt szült benne. Hesz Máté korábban sportkörökben hírhedtté vált a Vasas pólócsapatában történt verekedései és botrányai miatt. Dr. Hesz Mihállyal - az 1968-as olimpia kajak aranyérmese, azóta külföldön fogorvosként dolgozik - Máté édesapjával készült interjúban az apa elmondta: "Móci jelentős terhet cipel a vállán a családi indíttatás miatt, ha eredményt ér el, akkor a kritikusai hajlamosak azt is úgy beállítani, hogy a nagyapjának köszönheti". Hozzátette: rendszerint beszélget a fiával a balhéiról, de néhány óra kevés arra, hogy mindent részletesen kivesézzenek. "Talán a szerelem majd lehiggasztja" - utalt fia és a tévés bemondónő, D. Tóth Kriszta kapcsolatára.

Majd talán az új szerelem.