Dundika a kutyájával készített interjút

2008.01.26. 18:02
Szentiványi Hajnalka gerillakampány keretében meginterjúvolta kutyáját. Talán mert nem kapott elég pénzt az eladott nászútjáért. Hogy akkor mégis miért mutatjuk meg önnek a felvételt? Mert ilyet még nem látott.

Dundika háromnapos, reggeltől éjszakáig tartó munkával készítette el 2008-as naptárját. A harmadik nap hajnalán lenge öltözékben magához ragadta a mikrofont és nekilátott interjúkat készíteni. Többek között a kutyájával, Tigivel. Akarja látni?

Sejtettük, hogy önnek is megfordult a fejében, de nem, Dundika nem ivott, ugyanis sohasem fogyaszt alkoholt. Akkor mi történt vele? "Ha nagyon fáradt vagyok, van, hogy átlendülök a holtponton. Ilyenkor jön belőlem a hülyeség." Dundika egyébként tudott a felvételről, ugyanis az a cég töltötte fel a netre, aki megrendelte a naptárt. Bár Dundikáék eredetileg csak viccből játszottak a kamerával, amíg arra vártak, hogy felszabaduljon a fotós, de a szponzorcég szerint olyan jól sikerült az anyag, hogy a nyilvánosság elé kellett tárni.

Az énekesi babérokra törő playmate elmondta, hogy hat éves kutyája a legtöbb helyre elkíséri, és valóban régi kívánsága teljesülne, ha megszólalna az állat, mert kíváncsi rá, hogy mi jár a fejében. "Persze tudom, hogy ezt nem lehet." - tette hozzá lemondóan.