horoszkóp

Dundika gyerekre készül

2007.03.22. 09:21
Kapcsolódó cikkek (1)
Az aktmodell már nem sokáig domborít a címlapokon, mert beindultak anyai ösztönei. Ha teherbe esik, egy időre visszavonul a fotózástól, de nem tervezi, hogy végleg abbahagyja.

2005 Playmate-je hamarosan eltűnhet a címlapokról, mert úgy tervezi, anya lesz. Vőlegényével, az általa Legcsinek becézett Lacival már hat éve élnek együtt: a fiú már régóta szorgalmazza a családalapítást, de Dundika csak nemrég kezdte úgy érezni, hogy eljött ennek az ideje. Mint a Színes Bulvár Lapnak elmondta, a végső lökést húga kisfia, Kristóf adta neki, az ő születése óta érzi úgy, hogy maga is felkészült az anyaságra.

Ha jön, hát jön

Dundika úgy fogalmazott: ha a baba úgy érzi, jönnie kell, ők örülnek neki, ez pedig azt sejteti, hogy tevékenyen rajta vannak az ügyön. A playmate úgy tervezi: ha teherbe esik, visszavonul a fotózástól, de ezt nem tekinti véglegesnek.

Klikk!

Esküvő azért nem kell

A gyerekprojekt ellenére azonban továbbra sem terveznek esküvőt. Mint azt a playmate már a Velvetnek is elmondta, ha úgy alakul, hogy véletlenül épp egy Las Vegas-i házasságkötő terem környékén járnak, szívesen összeházasodnak majd, de a nagy, fényes lagzikért egyikük sincs oda.