A színésznőt nem rázta meg túlságosan, hogy a Blondie-fanok kétségbeestek, mikor kiderült, ő játssza Debbie Harryt, vagy hogy hétvégén ejtette a pasija. Egy szmókert nehezen lehet kiborítani.

Egyáltalán nem örülnek a Blondie-rajongók annak, hogy Kirsten Dunst játssza majd Debbie Harry énekesnőt a zenekar történetét feldolgozó Bring It On! című filmben. Az internetes fórumokat telesíró rajongók problémája, hogy Dunst szerintük nem elég határozott és kemény karakter ahhoz, hogy sikeresen hozza Harry figuráját, és nincs meg a kellő tapasztalata sem, meg nem is néz ki olyan jól. A 24 éves Dunst - aki nyolcéves kora óta játszik - azonban nem törődik a bírálatokkal, és van egy eléggé támadhatatlan ellenérve: "Debbie maga választott a szerepre, úgyhogy bárki, akinek problémája van ezzel, vele vitassa meg a kérdést. Nagyon rajta leszek amúgy a szerepen, szerintem ő minden idők legkúlabb csaja" - tette hozzá a The Ireland Online-nak.

A pasijának se jó

A színésznő egyébként közvetlen tapasztalatokat is szerzett már a rockandroll-életmódról, vagy legalábbis igyekszik. Három hete például összejött a Razorlight énekesével, Johnny Borrellel, aki azonban a hétvégén ejtette őt. A News of the Worldnek egy segítőkész informátor elárulta: "Johnny és Kirsten nagyon szenvedélyes románcot éltek meg, már elsőre teljesen odavoltak egymásért. Minden időt együtt töltöttek. De Johhny most rájött, hogy nem Kirsten az igazi számára. Hétvégén ejtette, és visszament a régi barátnőjéhez".

Fűvel a világbékéért

Dunst azért vélhetőleg nem fogja leinni magát bánatában, sokkal valószínűbb, hogy idegei megnyugtatására inkább egy kiadós jointot teker. A The Sunnak adott nyilatkozatában nemrég ismerte el, hogy füvezik, és hogy a világ sokkal jobb hely volna, ha mindenki más is így tenne.

"Visszafogottan iszom, de próbáltam már drogokat. A füvet pedig szeretem. Nem úgy vélekedem róla, mint ahogy Amerikában általában teszik" - idézte a lap. Dunst szerint a marihuanafogyasztás egyáltalán nem tesz rosszat az agynak, sőt. "A legjobb barátnőm, Sasha apukája volt Carl Sagan, a csillagász. A világ legnagyobb szmókere volt, és mégis egy zseni" - érvel a színésznő a fű mellett. "Olyan nagyon sose szívtam, de felháborít, hogy Amerikában micsoda nézeteket vallanak róla. Úgy értem, röhejes. Ha mindenki szívna, mennyivel jobb hely lenne a világ!" - álmodozik egy sort, de azért pontosít. "Persze nem arról van szó, hogy mindenki legyen folyamatosan kiütve, de úgy gondolom, ha a marihuanát kellő ésszel használják, fokozza a kreativitást és közelebb visz belső önmagunkhoz".