Dukai Regináért kampányoltak a férfiak

dr
2008.05.16. 16:02
Az FHM hatodik alkalommal rendezte meg a 100 legjobb bombázó partiját, ami szakma szerint a legnagyobb és legjobb buli az országban. Tavaly még igaz is volt, de idén a hangulat a celebek számával együtt csökkent.

Az est fénypontja számunkra nem Dukai Regina volt, aki majdnem úgy néz ki, mint Zimány Linda, hanem Hooligans Csipa, aki jobb Stand-up comedy-vel szórakoztatott minket, mint Kiss Ádám, aki ezt hivatásosként művelte a színpadon.  

Tudod, hogy ki nyert?

Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben. Aki kérdez Cigány György, aki válaszol, Ördög Tibor, az R-GO egyik gidája. Nem tudom, hogy ki nyert, mert éppen pisiltem a vécében. Ki nyert?

Dukai Regina.

Je je je.

Örülsz neki?

Személy szerint igen, mert mindenki örömének örülök. Engem igazából nem érint. Ha mindenki így gondolja, és így gondolja, és még annál jobban is így gondolja, és mindenkinek ez a véleménye, akkor valószínű, hogy semmi sem véletlen.

Szerinted ki a legjobb csaj Magyarországon?

Szerintem Görög Zita. 

Szőkék minden mennyiségben

Miután láttuk, hogy az estét csak azzal dobhatjuk fel, hogy a megjelent celebeket fárasztjuk, hamar nekiálltunk az éjszakai küldetésnek. Elsőként Dukai Regina érkezett az eseményre - az ember nem késhet el a saját báljáról - másodiknak pedig a hozzá kinézetben is közel álló barátnője, Zimány Linda. A még szomjas nagyérdemű nem jött lázba és a hölgyek pózőrködésétől, még akkor sem, mikor Sári Évi csatlakozott a szőke kompániához. A mesterhármas innentől nyilatkozat-cunamiba kezdett, mert égtek a közlési vágytól.      

A buli képekben!

Kárpáti Levente, akit hiába kértünk, hogy induljon Csiszár hasonmásaként a Velvet által meghirdetett versenyen, nemet mondott, mert véleménye szerint ez már a ciki kategóriába tartozik. A színész nem szívesen kerülne ezzel az újságokba, viszont kiderült, hogy a jól megérdemelt lazítás lehetősége csábította a helyszínre. „Az ember bárhova megy, mindig a csajokért megy, ez magától értetődik. Ennek a helynek mi a fene a vonzereje, ha nem a nők? A világnak mi a vonzereje, ha nem a nők?" - tette fel a kérdést, amit nem állt módunkban megválaszolni.

Mivel a sajtó nagyobb létszámban képviseltette magát, mint a hazai celebsereg, lehetett tudni, ha „valaki" megérkezett. A legviharosabb bevonulás címét Karsai Zita nyerte, aki 10 másodperc alatt jutott el a ruhatárba, nem törődve a welcome drinket osztogató pingvinekkel. Majd ugyanezzel a lendülettel elvegyült a tömegben, így örökre elvesztettük. Viszont időnk volt, mint a tenger, mert nem történt semmi, azt is fel tudtuk jegyezni, hogy Gallusz Niki 22 óra 43 perckor érkezett, de még az ő megjelenése sem hozta meg a csodát, azaz nem derült ki, hogy ki az év bombázója. Többen azt feltételezték, hogy Kylie Minogue elszippantotta az FHM törzsközönségét, de mint helyszíni tudósítónktól megtudtuk, csak Oszvald Marika csápolt az Arénában lelkesen.

Kampányoltak Dukaiért

Steiner Kristóf véleménye tavaly óta nem változott, szerinte még mindig Vámosi Viki a legszebb nő a világon, viszont barátja Catherine Deneuve-öt tartja a legtöbbre. Sári Évivel a mosdóban latolgattuk az esélyeseket, és Dundika után ő is meg volt győződve arról, hogy Zimány Linda, jaj elnézést, Dukai Regina nyeri meg a versenyt. Tévedni emberi dolog, ezért sem haragudtunk volna meg a hölgyekre ha rosszul tippelnek, de igazuk lett. Dukai Regina fejére került a korona, aminek az okát a modelltől tudtuk meg. „Megmondom őszintén, hogy rengeteg rajongóm írt, nagyon sokan szavaztak rám, majdnem kampányoltak azért, hogy nyerhessek. Arra nem számítottam, hogy nyerni fogok, mert elég pesszimista vagyok, de arra számítottam, hogy jobb helyet érek el a tavalyinál, mikor nyolcadik lettem."

A művésznő még frissiben kifejtette, hogy sokat jelent számára ez, mert nem szeret veszíteni. „Ez megint egy bizonyítás önmagamnak. Nem legyőzni akarok valakit, hanem egyszerűen el szeretném érni a kitűzött célokat, és hál isten az élet eddig mindig úgy hozta, hogy sikerült." Mindez nem történt volna meg Dukai szerint, ha mostanában nem szerepel sokat a médiában és már nyert volna ebben a megméretetésben. Ha ebből indulunk ki, akkor jövőre Zimány Lindát kell a világörökség részévé tennie az FHM olvasóinak.