Dita Von Teese retrostílusú Wonderbra-kollekcióval állt elő

2008.08.19. 14:10
Marilyn Manson exneje retrohatású fotókon maga mutatja be a Wonderbra-nak tervezett fehérnemű-kollekcióját. A "Wonderbra by Dita Von Teese" elnevezésű család darabjai a negyvenes évek stílusjegyeit és a nőiességet hangsúlyozzák, és szeptemberben kerülnek a boltokba.

Dita Von Teese, aki visszahozta a köztudatba a "pin-up girl" és a "burleszktáncosnő" fogalmakat, az év elején nem csak a Wonderbra új arca lett, hanem azt is bejelentette, hogy egyedi tervezésű, limitált kollekciót is tervez az ismert márkának. Most pedig itt vannak az első fotók a "Wonderbra by Dita Von Teese" nevű szériáról, amelyeken maga a táncosnő mutatja be az általa tervezett darabokat. A szatén és tüll kombinációkat olyan trükkös részletek egészítik ki, mint a könnyű levehetőséget garantáló mágneses csat, a könyékig érő kesztyű, és persze a harisnyatartó is a kollekció részét képezi.

Dita Von Teese saját Wonderbra-kollekciójában

A szexiség tudományát ígérő kollekció azonban nem csak a férfiak elbűvölését szolgálja. "Imádom, amikor azzal a tudattal intézem a napi ügyeimet, hogy a ruháim alatt van egy kis titkom. A fehérnemű nem lehet valami olyan, amit csak a szeretőd kedvéért veszel fel; önmagad miatt tedd. Nem a férfiak elcsábításáról szól, hanem, hogy megragadjuk a nőiességet" - nyilatkozta a 35 éves táncosnő, aki maga is köztudottan fehérneműbolond.

Nem ez az első alkalom, hogy Teese melltartót reklámoz; 2007-ben a Peach John japán fehérneműmárkát képviselte, de rendszeresen lép fel olyan világhírű tervezők divatbemutatóin is, mint Louis Vuitton.

Az egyedi tervezésű összeállítás szeptember 23-án kerül a boltokba Franciaországban és az Egyesült Királyságban.

Marilyn Manson exneje egyébként elmondta: bár mindig szeretett kiríni a tömegből, mégis Madonnának köszönheti, hogy fel merte vállalni a stílusát, amivel híressé vált. A Femalefirst információi szerint a sztriptíztáncosnő elismerte, Madonna öltözködése döbbentette rá arra, hogy neki sem kell úgy kinéznie, mint egy cicababának vagy egy Playboy-nyuszinak.

Ki van ez találva

A Wonderbra limitált kollekciójához az 1940-es és '50-es évek irányzata szolgált kiindulópontként. A teljes szett 3 funkció szerint csoportosított darabból áll:

A Multi-Teese elnevezésű melltartó és alsónemű kombináció egy provokatív konstrukció, kifejezetten sztriptízcélokra: trükkje a mágneses csat, amiknek köszönhetően könnyedén levehető mind a felső, mint az alsó része.

A Spot-Teese-t névadója kifejezetten flörtöléshez ajánlja, nem mintha a többi nem volna erre alkalmas. Ez azonban szerinte különösen az, mert az átlátszó, fekete tüllből álló pöttyös melltartóhoz és alsóneműhöz egy harisnyatartó is jár. Szériatartozék még egy virágos csat, amellyel tetszés szerint díszíthetjük bármelyik darabot.

A leginkább retrós hangulatú modell a galambszürke és halvány barack színekben kapható Satin-Teese, mellyel a táncosnő szerint "visszautazhatunk az igazi báj korszakába". A szatén anyagú alsó-fölsőhöz egy kesztyű is jár, ezzel idézve az eleganciát. Ennek a melltartónak a pántja nyakba akasztós, ami Von Teese szerint különösen jellemzi az 1950-es évek világát.