Debreczeni Zita úgy döntött, mégsem műtteti meg a melleit. A modell viszont cáfolja feljelentőnk észlelését, miszerint új barátja miatt határozott úgy, elmarad a mellnagyobbítás.

Nem új barátja miatt mondta le a szeptemberben beharangozott mellműtétet Debreczeni Zita. "Ne lovagoljunk már ezen, nem szeretnék továbbra is a mellműtétemről beszélni. Nem csináltatom meg a melleimet, mert megijedtem. De ez a saját döntésem, nem a barátom miatt határoztam így" - reagált Debreczeni Zita, miután azzal kerestük meg, a hozzánk érkezett feljelentés szerint egy Westend-beli kávézóban többek között arról is beszélt, barátja miatt mondta le a mellnagyobbító műtétet.

Felháborítónak tartja a feljelentést

Feljelentőnk a Westendben figyelt fel Debreczeni Zitára, aki barátaival ebédelt egy kávézóban: "Hétfőn délután a Nyugatinál lévő bevásárlóközpontban a mozi melletti pubban mellettünk ebédelt a feltűnően vonzó Debreczeni Zita, és a nagyon jóképű fideszes politikus, dr. Bagó Zoltán, valamint egy ismeretlen, de szintén nagyon csinos hölgy (a felesége - mondta Debreczeni Zita), és a gyönyörű kisbabája. Mindezt onnan tudom, mert közvetlen mellettünk beszélgettek-sztorizgattak, nagyon jól érezték magukat, régi barátoknak tűntek. Szó volt nyaralásról, fényképekről, szerelmekről, partikról. Így hallhattuk azt is, hogy Zita új barátja, K. Ferenc milliárdos miatt nem fogja mégsem megcsináltatni a melleit. Összességében tényleg jófejek voltak" - szólt a feljelentő észlelése. A modell egyébként határozottan dühös volt a feljelentés miatt, mivel, mint mondta, felháborítónak tartja, hogy nem ülhet be barátaival egy kávézóban beszélgetni.

Később sem lesz műtét

Bár Debreczeni Zita korábban arról beszélt, csak elhalasztja a műtétet, mert idegesíti, hogy mindenki a testéről beszél, most már biztos benne, nem nagyobbítja meg a melleit, és ebben az elhatározásában a pozitív a reakciók is megerősítik. "Mindenki azt mondja, jól döntöttem" - mondta a mostanában fotósként is tevékenykedő modell.