Egyik feljelentők szerint a modell együtt vásárolgatott elődje, Bódi Slyvi stylistjával. A modelltől megtudtuk, az úriember, aki történetesen több hazai sztárt is öltöztet, baráti minőségben kísérte el, szó sem volt munkáról.

"Vasárnap az Aréna Plázában költöttem a karácsonyi pénzem, amikor a Mangóban mellettem megállt egy nagydarab, fekete napszemüveges férfi, egy vékonyka hangú nővel. Láttam, hogy Debreczeni Zita az, a stylistjával. Hogy mi a pikáns ebben? Az említett férfi Bódi Syilvi öltöztetője volt, amikor a modell még K. Ferenccel járt. Csajok! Ha valaki kifogja K. urat, akkor jár mellé egy stylist is. Hű Velvet olvasó és nyomozó lévén követtem a párost, akik betértek egy fehérnemű boltba és kábé fél órát töltöttek bent. Sietve távoztak a helyszínről, mivel az összes kezük tele volt aggatva szatyrokkal. Gondolom aznapra vége volt a "shopping time"-nak" - oldotta meg a feladatot K ügynök.

Szokás szerint megkérdeztük ez érintett felet is, jelen esetben Debreczeni Zitát, aki elárulta, hogy olvasónk tévedett, ugyanis a napszemüveges férfi nem a stylistja. „Nagyon jó barátom. Egy közös fotózáson ismerkedtük meg még Olaszországban. Amúgy nem csak vásárolni szoktunk, hanem beszélgetni is, hiszen a haverom.” A modell hozzátette, valóban barátja öltözteti Bódi Sylvit, akárcsak sok más hazai hírességét.

Debreczeni Zita korábban Majkával, a Sofőrök című műsor egyik házigazdájával járt, de 2007 júliusában szakítottak. Bódy Slyvi és volt párja útjai szintén tavaly váltak el. Az üzletember és a modell kapcsolatáról először november közepén írtak a lapok. A férfi állítólag drága ajándékokkal, főleg ruhákkal halmozza el kedvesét. A Bors és a Blikk információi szerint a pár akkor már egy hónapja együtt volt, de egyikük sem akart nyilatkozni. Debreczeni Zitának amúgy saját üzlete is van, melyben egy ideig fehérneműket árult, nemrég azonban profilt váltott, és most inkább cipőket kínál a vásárlóknak.