Jennifer Lopez végigcsókolózta a filmet

2004.04.22. 11:12
Az énekesnő és új szerelme, Marc Anthony egy egész filmbemutatónyi hírességet hökkentettek meg, amikor tinédzserként egymásba feledkezve csókolóztak végig egy Los Angeles-i filmpremiert. Szemtanúk szerint viselkedésükkel nagyobb érdeklődést váltottak ki, mint a film maga.
A 33 éves énekes-színésznő és barátja a mozi leghátsó sorában húzódtak meg első nyilvános randevújukon, és végig csak egymással voltak elfoglalva; Denzel Washington, Queen Latifah és Christopher Walken a szomszédos székekben pedig csak döbbenten figyeltek.

Tekintse meg képeinket!
"Végig ölelkeztek és smároltak, és ezzel legalább akkora feltűnést keltettek, mint a film maga. A közönséget eléggé meglepte, milyen nyíltan viselkednek, de kétségtelenül sikerült demonstrálniuk, hogy ők valóban egy pár. Jennifer igazán boldognak látszott, valósággal sugárzott." - mesélte egy szemtanú a The Sun angol bulvárlapnak.

Új film, új barátnő

A páros külön érkezett a Man On Fire című akciófilm bemutatójára, amelyben a 33 éves Marc - Denzel Washington oldalán - egy apát alakít, akinek kislányát emberrablók rabolták el. A merész, hússzínű ruhájában pompázó énekesnő elragadtatottan csókolta meg színész párját, mielőtt helyet foglaltak. Majd egymás kezét fogva ültek, míg Marc halkan suttogott Jen fülébe.

Előző életek

A párosról azt beszélik, már azt megelőzően is randevúztak, hogy az énekesnő januárban végleg szakított volna addigi partnerével, Ben Affleckkel. A háromgyerekes Anthony pedig már öt éve elvált ugyan feleségétől, de a vasárnapi eseményen megfigyeltek szerint még mindig viselte a jeggyűrűjét.