horoszkóp

Polgár Krisztina és társai bikiniben mentik a Földet

2008.10.27. 13:10
A nyolcadik alkalommal megrendezett földmentő szépségverseny indulói a november 9-i döntőre készülve fákat ültettek a Fülöp-szigeteki tengerparton. Emellett még más, a környezetvédelemmel összefüggésbe hozható akciókat is végrehajtottak. A lényeg, hogy bikini legyen rajtuk. A versenynek magyar indulója is van Polgár Krisztina személyében.

A Fülöp-szigetek egyik nyugati szigetén, Palawanon ültettek fákat a Miss Earth nevezetű földmentő szépségverseny résztvevői október 24-én. A verseny döntőjét november 9-én tartják. Az indulók a felkészülési időszak alatt számos környezetvédelmi akcióban részt vesznek.

A verseny nyolcvanöt indulója között ott van Polgár Krisztina is, aki A Királynő című műsorban elért eredménye miatt utazhatott a megmérettetésre. A 2001-ben indult Miss Earth verseny történetében eddig magyar induló nem ért el sikereket, igaz utoljára 2003-ban szerepelt hazai lány ezen a sorozaton.

Megmentik a bolygót

A Miss Eearth verseny a harmadik legnagyobb szépségverseny a Miss Universe és a Miss World után. Különlegességét az adja, hogy a szépség mellett a környezetvédelmen van a hangsúly. A győzteseknek az a feladata, hogy nemzetközi környezetvédelmi kampányokban vegyenek részt. Jellemzően szóvivői feladatokat lát el.

A versenyen az első négy helyezett elnevezései alapján kis híján életre tudná hívni a Bolygó Kapitányát. Az első helyezett Miss Earth (Föld), a második Miss Earth Air (levegő), a harmadik Miss Earth Water (víz), a negyedik Miss Earth Fire (tűz). A népszerű rajzfilmsorozatban a kapitány megidézéséhez már csak a szív ereje szükségeltetett.