horoszkóp

Fülöp-szigeteki lány a Miss Earth győztese

2008.11.10. 10:50
Kapcsolódó cikkek (1)
A Fülöp-szigeteki Karla Paula Henry nyerte meg a Miss Earth 2008 szépségversenyt, őt követi a tanzániai, a brazil, majd a mexikói lány. A versenyen több mint nyolcvan ország képviseltette magát, köztük Magyarország is Polgár Krisztinával, de a magyar lány nem jutott be a legjobb 16 közé.

A hagyományok szerint a Fülöp-szigeteken megrendezett Miss Earth szépségversenyt idén a huszonkét éves Karla Paula Henry nyerte meg vasárnap, aki egyébként Fülöp-szigeteki – írja a Stuff.

A koronát a verseny tavalyi győztese, a kanadai Jessica Trisko adta át neki. Miriam Obama Tanzániából a második helyet, ezzel a Miss Earth Air címet, Abigail Elizalde Mexikóból a harmadik lett, így a Miss Earth Water címet és Tatiane Alves Brazíliából a negyedik helyet, ezzel a Miss Earth Fire címet szerezte meg.

Nézzen szépségversenyzőket!

„A környezetvédelmi ismereteket meg kell osztanunk egymással, de a legfontosabb, hogy megtanítsuk a fiataloknak, hogy tudják, a közeljövőben ők lesznek azok, akik gondját viselik a Földnek” – mondta megkoronázása után Henry.

A mostani első helyezett korábban a designerek különdíját, és a legfotogénebb lánynak járó különdíjat is megnyerte.

A versenyt nyolc éve rendezik meg, idén 84 ország indult, ami kevesebb, mint a tavalyi létszám, ezzel megtört a verseny növekedési üteme. A verseny történetében most először nyert Fülöp-szigeteki lány, bár kisebb különdíjakat már kaptak korábban.

Magyarország 2003 óta először képviseltette magát a megmérettetésen.