Pamela Anderson új pasija a volt Forma-1-es versenyző, Eddie Irvine. Az ír playboy és dúskeblű új kedvese Los Angelesben mulattak, és az expilóta egyik barátja szerint szerelmesek.

Összejött egymással a Baywatchban feltűnt, majd szilikonos kebleivel és házi pornóvideójával ismertté vált Pamela Anderson és a milliárdos ex-Forma-1-es pilóta, Eddie Irvine.

Mint a tinédzserek

A pár Los Angelesben sétált és bulizott együtt a város egyik elitklubjában. "Sosem láttam még Eddie-t ilyen boldognak, ő és Pamela nem tudnak betelni egymással. Olyanok, mint két szerelmes tinédzser, megpróbálják minden percüket együtt tölteni" - idézte az egyik Los Angeles-i lap Irvine magát felfedni nem kívánó barátját.

Irvine szerelmes?

A Jordan, a Ferrari és a Jaguar volt versenyzője köztudottan szereti a szép nőket, aktív korában és azóta is gyakran váltogatja partnereit. Barátja szerint viszont ezúttal szerelmes: "Eddie mindig igyekszik lazának tűnni a lányok előtt, de nyilvánvaló, hogy Pamelával komolyan gondolja a kapcsolatot. El sem eresztik egymást".

Pamela Anderson a kilencvenes évek közepén 96 órányi ismeretség után ment hozzá a rockzenész Tommy Lee-hez, majd elváltak, újra összejöttek, végül néhány éve végleg különváltak. Két gyereküket Pamela neveli, akit később egy másik amerikai rocker, Kid Rock jegyzett el, ám néhány hónap múlva szakítottak.

Modellcsajokat gyűjt

Irvine négy éve, négy futamgyőzelem és egy vb-második hely után vonult vissza az F1-ből, azóta üzleteivel foglalkozik, vagyonát 150 millió fontra becsülik. Többek között barátnője volt a fehérnemű-modell Brandon Wolf, az orosz manöken, Olga Pavlova, amerikai kolléganője, Kathryn Rice, a holland szépség, Anouk Voorveld, a dél-amerikai Luciana Gimenez Morad, Jemma Kidd és a 2003-as szlovák szépségkirálynő is. Egyikükkel sem jutott viszont még eljegyzésig sem, de van egy tizenéves lánya egy régebbi kapcsolatából.