horoszkóp

Paris Hilton visszatért az éjszakába

2007.07.08. 17:20
Paris Hilton visszatért a bulik világába és a Les Deux nevű klubban debütált egy csajos partin, ahol énekelt, csábosan táncolt és mindenkit ölelgetett.

A hotellánc-örökösnő pénteken nem sokkal éjfél előtt érkezett meg egy kisebb csoporttal a Hollywood-i klubba, melybe testvére Nicky is benne volt, valamint Erin Foster (David Foster zeneipari producer lánya).

Előbb decensen ücsörgött

Paris egy szürke ujjú felsőt és fekete kalapot, viselt, és egy asztalnál ücsörgött, miközben két testőre megpróbálta megakadályozni a rajongókat, hogy egyfolytában fotózzák.

Aztán mozgásba lendült

Később felállt egy fotelre és miközben minden szám rászegeződött, elkezdett csábítóan táncolni, egyik karját a levegőbe lendítette, a másikkal a falnak támaszkodott. Az összes számot egyenként végigénekelte, beleértve saját szerzeményét, a "Stars Are Blind"-ot is, írja a People magazin online kiadása.

És szuperboldog is volt

"Paris szuperboldog volt és egyfolytában vigyorgott" - mondta a klub egyik vendége, "Nevetett, jó kedve volt, ivott, táncolt, az összes számot énekelte, mindenkivel beszélgetett és minden lányt ölelgetett az asztala körül."

Egyetlen kivételtől eltekintve Paris-t egészen péntek estig nem látták a városban, azóta, hogy letöltötte valamivel több, mint három hetes börtönbüntetését.

Rájött, nemcsak buli az élet

Nem sokkal szabadulása után egyébként épp a People magazinnak nyilatkozta, hogy megtanulta, a bulizáson kívül még annyi minden másból is áll az élet. Azt azonban leszögezte, nem adja fel végérvényesen a partizást. Ezt leginkább azzal indokolta, hogy nagyon társasági ember és szeret táncolni, szereti a zenét és a barátait. De úgy döntött, ezentúl jobban fog összpontosítani a munkára.