horoszkóp

Ellen DeGeneres feleségül veszi kolléganőjét

2007.03.14. 14:34
Ellen DeGeneres úgy döntött, mielőtt betölti az ötvenet, ideje megállapodnia. A komika júniusban elveszi barátnőjét, Portia de Rossit. A pár nem akar fényűző ceremóniát, mint amilyen Elton John esküvője volt.

Ellen DeGeneres júniusban összeházasodik kolléganőjével, Portia de Rossival. A leszbikus pár nemrég összeveszett, és a barátaik úgy tudták, szakítani fognak. Az Ally McBeal sorozatból ismert Portia de Rossi ugyanis megelégelte, hogy barátnőjének nem beszél arról, vannak-e komoly tervei vele.

Vagy elveszi, vagy szakítanak

Ellen DeGeneres

„Portia régóta vágyott rá, hogy Ellen elvegye. Aztán az Oscar-gála után választás elé akarta kényszeríteni. Vagy elveszi, vagy befejezik a kapcsolatukat” – mondta a pár egyik közös barátja a National Enquirer magazinnak.

Ellen DeGeneres az idei, 79. Oscar-díjátadó háziasszonya volt, és jó ideig azzal hárította barátnője kérdését, hogy túlságosan el van foglalva, és nem ér rá a jövőjével foglalkozni. A díjátadó után azonban elgondolkozott a házassági ajánlaton, és úgy döntött, 49 évesen megállapodik, és feleségül veszi a színésznőt.

Nászút a közös házban

A pár Elton John esküvőjénél jóval egyszerűbb ceremóniát szeretne, csupán a család és néhány barátjuk jelenlétében szeretnék kimondani az igent. „Ellen is szeretné összekötni az életét Portiával” – magyarázta a saját nevéről elnevezett show műsorvezetőjéről egy barát.

A Szőke herceg című film komikája és 34 éves menyasszonya még nem döntött arról, hogy hova utaznak nászútra, mert Portia de Rossi nem szívesen tenné ki a lábát közös házukból.