horoszkóp

Eljegyezte barátnőjét a leszbikus színésznő

2005.01.31. 17:29
Portia De Rossi színésznő és a tévés műsorvezető, Ellen DeGeneres szerelme decemberben pattant ki, amikor mindketten faképnél hagyták akkori barátnőjüket és viharos sebességgel összeköltöztek. Most már az eljegyzésnél és a közös sajtóügynöknél tartanak.

Ellen DeGeneres decemberben hagyta ott előző barátnőjét a szőke színésznő, Portia De Rossi miatt, a szerelem pedig egyre jobban izzik: a 47 éves amerikai talkshow-műsorvezető eljegyzési gyűrűt kapott 31 éves barátnőjétől. A New York Post értesülése szerint az Ally McBeal sorozatban Nellie Porter szerepével ismeretséget szerzett De Rossi barátnője múlt heti születésnapjára időzítette a meglepetést. A színésznő sem marad gyűrű nélkül, ugyanis rögtön egy platina gyűrűpárt vásárolt maguknak a Tiffanynál, amelyekért 238 és 636 fontot fizetett. "Ez is az összetartozásukat jelképezi" - mondta el egy ismerősük az újságnak. De Rossi egyébként szereti meglepni barátnőjét: karácsonyra DeGeneres egy 80-as évjáratú Porschét kapott tőle.

Közös gyűrű, közös sajtó

Az összetartozás további jele lehet az is, hogy De Rossi kirúgta sajtóügynökét, David Lustot, és ezentúl DeGeneres ügynöksége, az I/D PR intézi az ő képviseletét is. DeGeneres szóvivője, Kelly Bush egyelőre nem erősítette meg az értesülést.

Eltörölt múlt

De Rossi a múlt hónapban már megtette az előkészületeket a jegygyűrű viselésére: akkor távolíttatta el ugyanis lézerrel a gyűrűsujjára tetovált F.G. betűket, előző barátnője, a dalszerző-énekes Francesca Gregorini monogramját. Mind Gregorini, mind DeGeneres exbarátnője, Alexandra Hedison számára nem várt hirtelenséggel történt a szakítás, ami a közös ismerősök szerint mindkettejüket rendkívül megviselte.