horoszkóp

Elton John kizárja esküvőjéről a médiát

dns
2005.11.29. 14:09
Annak ellenére, hogy fogytán a vagyona, Elton John visszautasította egy amerikai tévécsatorna ajánlatát, amelyik 6 millió fontot fizetett volna, hogy tudósíthasson az esküvőjéről. A zenész ugyanis undorítónak találja az esküvői médiamegjelenéseket, és úgy tartja, az ő lagziján nincs árcédula.

Hatmillió fontot (kis híján 2,2 milliárd forintot ) ajánlott fel Sir Elton Johnnak és jegyesének, David Furnishnak egy amerikai tévétársaság, ha a pár kizárólagos médiamegjelenést biztosít számukra az esküvőjén. A zenész azonban úgy döntött, a sajtót egyáltalán nem engedi be az esküvőjére - annak ellenére sem, hogy a híresztelések szerint az elmúlt időszakban két kézzel szórta a pénzt, és alaposan megcsappant a vagyona.

Lagzi árcédula nélkül

"Az esküvő a mi dolgunk, és nem egy áru, amin árcédula lóg" - mondta el a meleg angol popsztár a televíziós társaság képviselőjének a Sun című napilap szerint. Arra is utalt, nem csupán az esemény intim jellege miatt döntött így, hanem a médiamegjelenések sem tetszenek neki. Elmondta: Jordan és Peter André lagzija lebeg a szeme előtt, akik 1 millió fontért (365 millió forint) adták el az esküvői képeiket egy magazinnak. "Azok mesésen, látványosan borzalmas képek voltak, a legundorítóbbak, amelyeket valaha is láttam" - kommentálta az egyébként nem túl kifinomult ízléséről is híres modell esküvői fotóit.

Ugyanakkor kiemelte, helyesnek tartotta Madonna döntését, aki - tanulva első házasságának kudarcából - kizárta a sajtót élete nagy eseményéről. Emlékezetes, hogy Sean Pennel kötött esküvője napján az újságírók és fotósok helikopterekkel próbálták megközelíteni a szertartás helyszínét, és erre reagálva a vőlegény sörétes puskával lövöldözött a levegőbe, a sajtót távol tartandó.

Az első meleg házaspár szerényen tervez

Elton John az Attitude magazinnak adott interjújában arról beszélt, szerény esküvőt tervez. Korábban arról írtak az újságok, az énekes és élettársa egy McDonald'sban mondja ki az igent, ez azonban már túlzás lett volna. "Nem lesz nagyszabású lagzi. Csupán a társam családja lesz ott, és az enyém" - utalt az örömszülőkre, és hozzátette, szűkebb baráti köréből Victoria Beckham, Liz Hurley és Sharon Osbourne is felajánlotta, hogy szívesen lenne koszorúslány. Victoria Beckham úgy tudja, ő lesz Elton John tanúja, legalábbis nemrég arről nyilatkozott, hogy nagy megtiszteltetés lezs számára, hogy Elton mellé állhat majd az oltárnál.

Elton John és David Furnish több mint egy évtizede él együtt, és évek óta össze szeretnének házasodni. A szigetországban azonban csak december 5-vel lép hatályba az azonos neműek közötti házasodás lehetőségéről szóló törvény. December 21-i esküvőjük után az énekes és párja lesz az első meleg házaspár Nagy-Britanniában.