Elton John annyira jól érzi magát Beckham család társaságában, hogy nemrég azzal az ötlettel állt elő, vegyenek egy közös házat potom másfél milliárd forintnak megfelelő összegért. Ezenkívül az öröksége egy részét is a focista gyerekeire hagyja.

Sir Elton John ötlete alapján közös házat vásárol a zenész és a Beckham házaspár. Mindhárman Dél-Afrikára gondoltak, amikor felvetődött a közös nyaraló ötlete, de később mégsem ott néztek körül. David Beckham és Elton John közösen kiválasztott egy kastélyt az észak-walesi Llandudnóban, amelyet a tulajdonos 4 millió fontért (azaz mindegy 1,4 milliárd forintért) hirdetett meg. A kilenc hálószobás ház a tengerparthoz közel áll.

Körpanorára, Elton, gyerekek

Elton John "Gyönyörű a ház, de a legszebb mégis a környék látványa. A ház legfelső szintjére a padlótól a plafonig érő üvegablakot építettek be, ahonnan belátni szinte az egész tengert" - mondta az Ananovának Elton egyik közeli ismerőse.

Elton John évek óta legjobb barátjaként beszél David Beckhamről, akinek magánéletébe rendszeresen beleavatkozik. Amikor a pár házassága David hűtlensége miatt mélypontra került, Elton John a sajtón keresztül adott tanácsot a válságkezelésre. Elsősorban azt helytelenítette, hogy a nyilvánosság előtt a házaspár úgy tett, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Nem sokkal az után azt is ő közölte a bulvársajtóval, hogy David és Victoria Beckham már túlvan a nehezén.

Örökség, házasság

A pár egy percig sem neheztelt Elton Johnra, aki a család három gyerekének keresztapja. A brit zenésznek nincs örököse, így kilátásba helyezte, hogy végrendeletében keresztgyerekeire hagyja majd a vagyona egy részét. Így nemcsak a Real Madrid focistájának gyerekei, de Liz Hurley kisfia, Damian és John Lennon fia, Sean Lennon is zsíros örökségre számíthat.

Elton John Victoria Beckhammel is szorso kapcsolatot ápol. A volt énekesnőt kérte meg ugyanis, hogy legyen az esküvői tanúja, amennyiben elvenné élettársát, David Furbisht, akivel több mint egy évtizede él együtt.