Tegnap lépett először kifutóra Danielle Riley Keough, Lisa Marie Presley lánya, a Király unokája. A milánói divatheteken a 2004-es őszi-téli kollekciót bemutató hölgyek között villogott a '89-es születésű kislány.
A D&G kollekció - ez a Dolce & Gabbana divatcég, trendi, elérhető árú holmijainak elnevezése - szerdai divatbemutatóján tűnt fel az új üdvöske először.

Csillag született

Tekintse meg a képeket!
Domenico Dolce és Stefano Gabbana elámult a lány szépségét látva. "Amikor tavaly először megpillantottuk Riley-t, azonnal hatalmába kerített minket a lány gyönyörűsége, frissessége és tiszta lelke" - nyilatkozta a sikeres tervezőpáros a Reutersnek. "Édesanyja szépségével és nagypapája attitűdjével megtámogatva egészen biztos, hogy nagy sztár lesz belőle."

A divattervező párosnak olyannyira megtetszett a bűbájos lány, hogy a szombati Dolce & Gabbana bemutatón is kifut majd. Ez a műsor már a jövő évi őszi-téli kollekciónak az előzetese lesz.

A bongyor szőke Riley-t a New York-i IMG modellügynökség szerződtette le, még időben lecsaptak rá. Áprilistól már Kate Moss-szal és Patti Hansennel fog együtt szerepelni egy amerikai reklámkampányban.

Lisa Marie ballépései

Az újdonsült modell apukája, Danny Keough rekordidőt, hat évet élt együtt Lisa Marie Presley-vel. Danny rockénekes és szövegíró volt, egyben Lisa Marie első férje, akit Lisa Riley-n kívül még egy fiúgyermekkel is megajándékozott.

Lisa Marie ezután a válás után hozzáment Michael Jacksonhoz. Ez a házasság 1996-ig tartott, és az MTV díjátadón láthatott abszurd csókjelenetben csúcsosodott ki. Lisa nem csak ezt a ballépést követte el, hanem a Szcientológia Egyházhoz is csatlakozott. Kritikusai szerint a Szcientológia Egyház kötelezte arra Lisát, hogy házasságot kössön Jacksonnal, és kikémlelje a popsztár gyermekekhez fűződő viszonyának titkait.