A partygirl megunta a bulikat és rájött, hogy az ivás káros. Most csak rokonai beszélnek arról, hogy nem akarnak róla beszélni egy ideig.

Lindsay Lohan nem vonható mindenért felelősségre, amit az elmúlt néhány hónapban tett - legalábbis az anyja szerint. Mint az a playfuls.com-on olvasható Lohan néhány hete az Anonim Alkoholisták foglalkozásait látogatja.

Néhány hetes titkolózás után Dina Lohan, Lindsay anyja elismerte egy Los Angeles-i rádióinterjúban a pletykákat, és bevallotta az elvonót. "Egy csomó mindenkit kiakasztott, hogy elment és ez jó" - véli az anyuka.

Nem tanács kell, elvonó

Lohan mama szerint továbbá, lánya már nem szorul rá az anyai tanácsokra. "Mint szülő elmondhatod nekik, mit, hogyan kell tenniük, de amikor betöltik a húszat, nem mondhatom azt nekik, hogy nem mehetnek sehová" - mondja. - "Milyen hülyén venné ki magát. Húszévesen már meg kell tanulni egyedül boldogulni. Természetesen mindig elmondom neki a véleményem, de ő irányítja az életét. És nagyon jól van."

Lohan szóvivője megerősítette, hogy a színésznő jár az órákra, és reménykedik abban, hogy a sajtó nem fog negatívan hozzáállni az elvonókúrához, ezért meg is kérte az újságírókat, legyenek türelmesek, hiszen ez egy lassú folyamat. "Egy ideig nézzük meg mi történik, ha nem hallunk róla mindennap, ha nem követik, keresik. Az nagyon jó lenne."

Elszánt Lohan

A mostanában csak partygirl-ként emlegetett Lohan barátnője is időt kér a színésznőnek, mert mint elmondja: kicsúszott a lába alól a talaj. Lohan a hálaadást családja körében töltötte, talán ott hívta fel valaki rá a figyelmet, hogy a vesztébe rohan. Most mindenesetre nagyon elszántnak tűnik, és ha minden segítséget megkap, talán van esélye.