horoszkóp

Gyorsan gyógyul Robbie Williams

2007.02.28. 15:30
Robbie Williams édessanyja arra bíztatja a világot, hogy minél több buzdító levelet írjon rehabon időző fiának. Apja szerint kezelése a tervezettnél hamarabb véget ér.

Robbie Williams édesanyja, az 56 éves Jan Williams arra bíztatta fia rajongóit, hogy írjanak neki minél több levelet és lapot, hogy jó sok lelkesítő szó kísérje, amikor Robbie végre kijön a rehabról, írja a Femalefirst internetes oldal.

Csöndben vonult be

Az énekes a függőségekre és traumákra szakosodott arizonai Meadows rehabilitációs klinikára vonult be még a hónap közepén, lényegesen kisebb felhajtás közepette, mint zavarodott kolléganője, Britney Spears. Robbie egyébként gyógyszerfüggőségével indokolta a kúra szükségességét.

Kárpótlás és családi kör

Miután Williams mama megtudta, hogy fiának a kezelés idején tilos például leveleket fogadnia és kapcsolatot tartani a külvilággal , nyomban akcióba lépett, hogy kárpótolja fiát a lemondásokért. "Ha ilyen dolgokon mész keresztül, annál jobb, minél több támogatást kapsz" - indokolta felhívását a mama.

Az Entertainment Wise című internetes lap az énekes apját, Pete-et idézi, aki azt állítja, hogy Robbie kezelése a tervezettnél hamarabb véget ér: "Reméljük, hamarosan kijön az intézetből. Rengeteg barátja és a családja is ott lesz körülötte, hogy támogassák. Minden nap beszélek vele és jó állapotban van."

A legjobb születésnapi ajándék

Robbie február 13-án töltötte be 33. életévét, amit azzal ünnepelt, hogy megkezdte elvonókúráját. Az énekes anyukája szerint ez volt a legjobb születésnapi ajándék, amit adhatott magának. "Egy ideje már tudtam a problémáiról és ez mindig félelemmel töltött el" - nyilatkozta akkor anyja a Daily Mirror című lapnak.

Williams mama egyébként többször meglátogatja pihenőn lévő fiát.