Nyuszilányok Emilio klipforgatásán

pl
2004.10.28. 12:25
Az R'n'B magyar hősének új videoklipjében négy Playmate évődik a kamerával és Emilióval. Sztori híján a lányok adják el a filmet.
Az egyedülálló beatbox (szájdobolás) technikájáról is ismert magyar R'n'B-énekes, Emilio szerdán késő estig forgatta legújabb videoklipjét Ez a dal című maxijához. "A forgatás egyik érdekessége, hogy a tizenkét magyar Playmate mindegyike vállalta a videóban történő szereplést" - invitálták néhány nappal ezelőtt szerkesztőségünket a forgatásra. A Velvet nézni ment.

Nyuszik, nyuszik, nyuszik

A belváros szívében található Retro 77 Clubban tizenkettő helyett csak négy nyuszis lány ücsörgött a sarokban a pizzásdobozok között. A Playmate 2004 verseny győztese, Ripli Zsuzsanna, a második helyezett Butor Mónika, a harmadik helyen végzett Kis Hegedűs Réka és Kiss Hajnalka várta, hogy végre felvegyék jelenetüket. "A többiek nem értek rá, dolgoznak. Néhányan közülük éppen külföldön" - indokolták a távol maradt Playmate-döntősök hiányzását a férfimagazin legújabb kedvencei.

Tekintse meg képeinket!
Az arcukra egyre intenzívebben kiülő türelmetlenséget már a smink is alig tudta elfedni, a rendező Lóth Balázs a Velvet riportere szerint épp időben kérte meg őket arra, hogy foglalják el helyüket a másik teremben. Útközben Butor azon bosszankodott, hogy miért nem felelt meg a ruhája. "Azt mondták, koktélruhában jöjjünk. De nem tetszett nekik, amit felvettem. Azt mondták túl kihívó vagyok. Nem értem, én az életben is ilyen vagyok" - panaszkodott. Szerencsére pályatársnője tudott neki egy felsőt kölcsönözni.

A jelenet

"Lányok, cseverésszetek!" - utasította a modelleket a rendező. Úgy tűnik, nem sok feladatuk lesz, jegyeztük meg csöndesen Emiliónak, aki ekkor a háttérben figyelte az eseményeket. "Nem igaz, lesz nekik, majd meglátod" - mondta az énekes. És igaza lett. A forgatókönyv szerinti kellemes cseverészés után egyenként bele kellett mosolyogniuk a kamerába.

Lazábbra vették

"A Playboy egyik szerkesztőjét jól ismerjük. Felhívtuk, és elmondtuk neki, hogy csinos, szép lányokat szeretnénk a klipbe. Így kerültek ide" - kaptunk magyarázatot az énekestől arra, hogyan sikerült rávenni a Playmate-döntősöket a forgatásra. Története nincs a kisfilmnek: "ez egy imidzsklip csinos lányokkal" - tette hozzá Emilio, aki úgy véli: eddig elegáns klipjei voltak, ezúttal azonban lazábbra vették a figurát. "Amúgy egy lánynak énekelek" - foglalja össze tömören a sztorit.

Munka, egyéb

"Miért kezdtél el modellkedni?" - kérdeztük a jelenet sikeres felvétele után a Playmate 2004 győztesét, Ripli Zsuzsannát. "Azért mert alkalmasnak tartom magam arra, hogy ezt csináljam" - válaszolta határozottan Berzicza Tamás olimpiai válogatott birkózó barátnője, aki a verseny óta szinte megállás nélkül dolgozik. A huszonhárom éves fodrászlány örül, hogy első lett, egyszer majd szeretne elvégezni egy főiskolát is, most épp a maximumot hozza ki magából.

"Tudod, az a legnehezebb ebben a szakmában, hogy mindig topon kell lenni" - mesélt a munkával járó kihívásokról Butor Mónika, akit zavar, hogy néha nem veszik őt komolyan. "Az emberek azt hiszik, hogy buta vagyok, de senki nem mondja a szemembe. Senkinek nincs bátorsága ahhoz, hogy odajöjjön hozzám, és az arcomba mondja, hogy mit gondol rólam. Csak a hátam mögött pusmognak" - adott hangot felháborodásának. "Pedig a múltkor a médiahajón egy asztalnál ültem a politikusokkal" - jegyezte meg sokatmondóan Butor, majd várta, hogy a Velvet riportere levonja a megfelelő konzekvenciát. "Szóval akkor nem lehetek buta" - tette meg végül helyettünk.

Nem, persze.