horoszkóp

Eminem harmadszor mégse veszi el ex-exnejét

2007.02.07. 22:51
Házasság harmadszor, vagy végleges szakítás. Eminem jól értesült barátja szerint a rapper újra elveszi ex-exfeleségét, Kim Scottot, a felek viszont cáfolnak. Kapcsolatuk leginkább egy brazil szappanoperához hasonlítható.

Eminem harmadszor is elveszi ex-exfeleségét, Kim Matherst, született Kim Scottot, - legalábbis a rapper barátja és kollégája, Akon szerint, aki a Mirrornak nyilatkozott Eminem és Mathers zűrös kapcsolatáról: "Eminem még mindig szereti Kimet. Ez egy igazi se vele, se nélküle kapcsolat. De ők összetartoznak, sőt Eminem újra el is jegyezte" - mondta Akon, azt azonban nem árulta el, honnan vonta le ezt a következtetést. Eminem szóvivője ugyanis cáfolja a híresztelést, a volt feleség pedig egy tévéműsorban nyilatkozott volt férjéről, és szakításukról. Nem éppen optimistán.

Kim Mathers

"A pénz nagyszerű dolog, de nem tartja otthon a férjedet, ahogyan az ágyadban sem. Állandóan turnézott, ami azt jelentette, mindig hűtlen volt hozzám" - nyilatkozta az exfeleség az amerikai ABC csatorna 20/20 című műsorában. Kim azt is elmondta, kapcsolatuknak megvan a kialakult forgatókönyve: "két évig minden működik, aztán valami elromlik".

Eminem gyilkosságon gondolkodott, Kim felvágta az ereit

Eminem és Kim Scott még a középiskolában ismerkedtek meg, először 1999-ben házasodtak össze. Első házasságuk 16 hónapig tartott, és elég csúnya véget ért. Eminem dalt is írt kiegyensúlyozottnak cseppet sem nevezhető kapcsolatukról, szövegeiben pedig azt ecsetelte, hogyan ölné meg volt feleségét. Egyik koncertjén elő is adta tervét: egy guminőt fojtott meg a színpadon. A koncerten résztvevő Kimnek ez már sok volt. "Ezután hazamentem, felmentem a fürdőszobába és felvágtam az ereimet" - mesélte a volt feleség az amerikai ABC csatornának adott interjújában. Nem sokkal később mindketten megjárták a börtönt is: Eminem Kim állítólagos barátját fenyegette meg, Kimet pedig kábítószerbirtoklásért tartóztatták le.

A házaspárnak 1996-ban gyereke is született, Hailey, akiért hosszadalmas gyermekelhelyezési per folyt. Kim ugyanis a láthatás megvonásával zsarolta volt férjét, mire Eminem kijelentette, visszaperli a gyereket, mert anyja alkalmatlan a gyermeknevelésre.

A második menet

Eminem

A hosszúra nyúlt válóper után 2005 decemberében aztán Eminem bejelentette, újra elveszi Kimet. Így is tett, 2006 januárjában ismét oltár elé vezette élete szerelmét, akit nem is olyan rég még leginkább holtan látott volna szívesen. A frigy azonban mindössze 82 napig tartott, a válást végül hivatalosan 2006 december végén mondták ki. Kim erről is beszámolt: "Volt egy kis nézeteltérésünk a testvérével, azután egyik reggel elment, mondván, időre van szüksége. Azután nem jelentkezett hónapokig. Egyszer a válási papírokkal beállított az ügyvédje. Negyven nappal azután, hogy összeházasodtunk, lelépett, mert összevesztem a bátyjával, miután végigcsináltuk a rehabilitációt és leszoktam a drogról. Valami biztos lesz, de nem tudom mi" - tette hozzá bizonytalanul az exfeleség.

Eminem egyébként egy időben célozgatott arra is, hogy Mariah Carey is megvolt neki, ám az énekesnő határozottan visszautasította, hogy bármi köze lett volna a rapperhez.