horoszkóp

Eminem megint válik

2006.04.06. 14:18
Három hónap újra próbálkozás után ismét válik Eminem és exneje Kim. Az eddigi tapasztalatok alapján anyázás és gyilkossági fenyegetések várhatók.

Megint válnak

Három hónappal azután, hogy Eminem újra elvette volt feleségét Kim Matherst, a fehér rapper beadta a válókeresetet. A volt gimnáziumi osztálytársak először 1999-ben házasodtak össze, majd két együtt töltött év és egy kislány születése után 2001-ben el is váltak. A második esküvőre január elején titkos helyen került sor.

Meg akarta ölni

Eminem

Bár nem tudni, hogy mi vezetett az újabb szakításhoz, a pár kapcsolata mindig is minimum feszültnek volt nevezhető: az első botrányos válást folyamatos és kölcsönös anyázás követte. Ennek részeként az énekes dalszövegeiben ismertette kidolgozott tervét arról, hogyan nyírná ki exnejét, aki pedig közös lányuk, Hailie láthatásának megvonásával zsarolta volt férjét. A kislány elhelyezéséért folytatott viták tovább mérgesedtek, amikor a nőt 2003 őszén kábítószer-birtoklásért letartóztatták. Eminem akkor azt nyilatkozta, el akarja perelni a gyereket, mert anyja nem alkalmas a nevelésére. Az énekes 2005. december elején egy rádióinterjúban említette először, hogy ismét összejött exnejével.

Visszavonul

Eminem emellett megerősítette, még mindig fontolgatja a visszavonulást azok után, hogy nemrégiben hosszabb időt kellett kórházban töltenie drogfüggősége miatt. Augusztusban kimerültségre hivatkozva európai turnéját is félbeszakította, és rá pár napra rá vonult be a kórházba, ahol egyértelművé vált, az énekes altatótablettákkal tömi magát. "Amikor bevonultam az elvonóra, csak az lebegett a szemem előtt, hogy tiszta leszek, megszabadulok ettől a dologtól, mielőtt még túl késő lesz. Ezen a ponton most fogalmam sincs, merre tart a karrierem" - nyilatkozta Eminem- "Nemrég megjelent Curtain Call (Visszataps) című albumom azért kapta ezt a címet, mert lehet, hogy tényleg ez lesz az utolsó dolog, amit csinálok" - modta az énekes, aki azt is hozzátette, hogy ez az utolsó album, amin Slim Shadyként tűnik fel.