horoszkóp

Eminem beintett esküvőjén

2006.01.16. 12:42
A rapper piros baseballsatyót viselt hétvégi titkos esküvőjén, amelyről egyértelmű jeleket mutogatva küldte el a fotósokat.

Eminem hétvégén újra elvette gyereke anyját, egykori feleségét, Kim Matherst. Ez azért lehet meglepő, mert a régi-új házaspár viszonya az elmúlt években nem errefelé mutatott.

Baseballsatyóban, mutogatva

A hétvégi, szigorú titokban tartott esküvőt a michigani Rocherster Hills-ben, Meadow Brook Hall-ban rendezték meg. Az esemény híre akkor terjedt el, amikor a pár egy héttel ezelőtt beadta a házasságkötési papírokat. A vőlegény tanúja D12 művésznévre hallgató - valódi nevén Deshaun Holton - rapperkollégája volt, Eminem pedig - a szintén jelenlévő 50 Cent és a G-Unit egész bagázsához hasonlóan - piros baseballsatyót viselt. A rapper egyéb téren sem hazudtolta meg önmagát: a helyszínre érkező limuzinjából kézjelekkel adta a fotósok tudtára, mennyire értékeli jelenlétüket.

Múlt, ami összeköt

A pár kapcsolata ezt megelőzően minimum feszültnek volt nevezhető: 1999-es házasságukat 2001-ben botrányos válás, majd egymás folyamatos és kölcsönös anyázása követte. Ennek részeként az énekes dalszövegeiben ismertette kidolgozott tervét arról, hogyan nyírná ki exnejét, aki pedig közös lányuk, Hailie láthatásával (illetve annak megvonásával) zsarolta volt férjét. A kislány elhelyezéséért folytatott viták tovább mérgesedtek, amikor a nőt 2003 őszén kábítószerbirtoklásért letartóztatták. Eminem akkor azt nyilatkozta, el akarja perelni a gyereket, mert anyja nem alkalmas a nevelésére. Az énekes 2005. december elején egy rádióinterjúban említette először, hogy ismét összejött exnejével.