horoszkóp

Mel B vibrátorral lepte meg Emma Buntont

2005.01.27. 12:01
Az egykori Spice Girl a hírhedt amerikai rádiós, Howard Stern műsorában osztotta meg intim titkait a nagyközönséggel. Miután már azt is bevallotta, mikor veszítette el szüzességét, használ-e vibrátort, és hogy csinálná-e nőkkel vagy hármasban, kezdte úgy érezni, hogy Stern túlságosan intim kérdéseket tesz fel.

A 29 éves Spice Girl jelenleg Amerikában turnézik új, Free Me című albumával, és a hírhedten szabadszájú Howard Stern műsorában árult el intim titkokat magáról. A műsorvezetőnek ugyan az új lemezről kellett volna faggatnia a szólókarrierbe kezdett énekesnőt, de lényegesen nagyobb érdeklődést tanúsított annak nemi élete iránt.

Fecseg a felszín

#alt#
Emma Bunton

Az együttes legfiatalabb tagjaként Baby Spice néven futott Bunton szívesen árult el műhelytitkokat ezzel kapcsolatban is, többek közt például azt, hogy Mel B egyszer igen intim ajándékkal, egy vibrátorral lepte meg, ő pedig azóta is szívesen használja az eszközt. Ehhez kapcsolódóan azt is elárulta, hogy egyszer tíz hónapot töltött szex nélkül. Azt sem titkolta, hogy bár nem tartja magát leszbikusnak, a nőket is vonzónak találja, de azért Stern is tetszik neki, bár le nem feküdne vele. A rádióhallgatók megtudhatták továbbá, hogy Bunton még sosem szexelt hármasban, és nem is szándékozik kipróbálni, valamint hogy a szüzességét 16 évesen vesztette el.

Elege lett

Szóba került a zenekar másik tagja, a Beckham feleségeként nagyobb ismertségre szert tett Victoria is, de a Beckhamék házasságát érintő botrányokat firtató kérdésekre Bunton csak annyit árult el, hogy Posh Spice és ő a mai napig gyakran beszélgetnek. Ekkorra azonban énekesnő már kicsit besokallt Stern szexet firtató kérdéseitől, és megkérte, vegyen vissza a stílusából, mert túlságosan indiszkrétnek találja.

Bunton emellett próbálja úgy élni az életét mint bárki más: sokat randizik és jár el vacsorázgatni, és nagyratörő tervei vannak, például szeretne színésznő lenni.