horoszkóp

Erdélyi Mónika embrióján senki se csámcsoghat

2007.02.11. 10:15
A műsorvezetőnő láthatóan meghízott, de cáfolja, hogy terhes lenne. Szándéka szerint különben is, amíg lehet, titkolni fogja. Mindenesetre nem bánná, ha majd lánya lenne. Ha majd mégis terhes lesz. Mert most egyáltalán nem az.

A Mónika show háziasszonya harmadik éve él Mukli Gyula nevű zenész párjával, és bár az esküvőt már többször belengették, eddig még nem jött össze. A gyerek azonban bármikor érkezhet: a Színes Bulvár Lapnak a műsorvezetőnő bevallotta, hogy most már készen áll a közös kisbabájukra.

A műsorvezetőnő azonban sietett leszögezni, hogy egyelőre még nincs ez olyan közel: bár az utóbbi hónapokban jól láthatóan meghízott, a lap kérdésére azonban tagadta, hogy terhes volna. Mint kifejtette, ha majd az lesz, akkor sem szándékozik a nyilvánosság elé tárni terhességét, és amíg lehet titkolni akarja a tényt is. Ahogy frappánsan megfogalmazta: már embrió korában sem akarja kitenni születendő gyermekét annak, hogy csámcsogjanak rajta.

Erdélyi Mónikának már van egy 11 éves lánya, Viki, akivel nagyon jó a kapcsolata, a kislány az új élettársat is jól fogadta, és nagyon szeretne kistestvért. A műsorvezetőnő a lapnak bevallotta - miután ismételten leszögezte, hogy nem terhes -, hogy második gyerekként szintén kislányt képzelt el magának.