horoszkóp

Példás apuka a Hooligans dobosa

2007.03.10. 10:06
Kitudódott a titok; Endi, a Hooligans dobosa példás apuka. Immár tíz hónapos kisklánya egy kalandból született, édesanyja Dina, az énekesnő. Már nincsenek együtt, a baba miatt mégis gyakran összejárnak.

Tízhónapos gyereke van Endinek, a Hooligans dobosának. A baba szerelemből született, édesanyja pedig nem más, mint Dina, az énekesnő - leplezte le a titkot a Blikk és a Színes Bulvár Lap.

A baba jött, a szerelem ment

A kicsi akkor fogant, amikor Endi épp haragban volt kedvesével, Verával, és a rocker rövid időre összejött Dinával. Nem tartott sokáig a kapcsolatuk, mégis gyümölcsözőnek bizonyult. Jött a baba, de fel sem vetődött, hogy elvetessék.

Újra Verával

Közben Endi újra összejött Verával, Dina pedig azóta egyedül neveli kislányát. Családjától és az apától minden támogatást megkap. Sőt, sokszor összejárnak, közös programokat szerveznek, a dobos ugyanis imádja a kicsit. Dina azt mondja, a Hooligans dobosa nagyon jó apa.

Zenebébi

Bogi egyébként a jelek szerint örökölte a zeneszeretet, ugyanis el sem lehet rángatni a tévé elől, amikor klipek mennek valamelyik csatornán. Talán nem véletlen az sem, hogy a kislány kedvenc játéka egy zenélő szék, amit nem rég édesapjától kapott ajándékba.