Csak egy napot szexelhettek Beckhamék

2004.06.15. 16:06
Anglia válogatottja vasárnapi veresége ellenére másnap ragyogó arccal eszegette reggelijét. A furcsa jelenség oka, hogy a franciáktól elszenvedett 2-1-es vereség után Sven Goran Eriksson feloldotta a csapat egészére vonatkozó szexuális tilalmat és engedélyezte, hogy a feleségek és barátnők a játékosok szállásán töltsék az éjszakát. De csak azt az egyet.
Az angolok csodacsatárának tartott Wayne Rooney nem is teketóriázott sokat, a tilalom feloldása után megragadta 18 éves barátnőjét és elvonult vele lakosztályába, tudósít a The Sun angol bulvárlap. A csapatkapitány David Beckhammel neje a Lisszabon közelében fekvő Solplay szállodában próbálta feledtetni a kihagyott tizenegyest, és vélhetően a 25 éves Steven Gerrardnak is sikerült hátrahagyni a vereség nyomasztó emlékeit, amikor átölelte szőke menyasszonyát, a bombanőnek tartott Alex Currant.

Visszatért az önbizalmuk

A szálloda egyik dolgozója szerint a szövetségi kapitány intézkedése egyszerű taktikai fogás volt, hiszen biztos lehetett benne, hogy "a lányok és asszonyok biztosan megtesznek mindent azért, hogy javítsanak a fiúk kedélyállapotán."

"A reggelinél mindnyájan mosolyogtak és arról beszéltek, hogy egészen a döntőig eljutnak majd, ahol ismét megküzdenek a franciákkal és visszavágnak nekik" - tájékoztatta a lapot az informátor. "Meg kell, hogy mutassák, hogy igazán jók - mint ahogy vasárnap 89 percen át bizonyították is. Most elég elszánt hangulatban vannak ahhoz, hogy ne ismétlődjön meg egy ilyen vereség. El voltak ugyan kenődve a srácok, de könnyek nélkül fogadták a történteket és most már készen állnak arra, hogy legjobb formában álljanak ki a svájciak és a horvátok ellen. Ahhoz persze nem fér kétség, hogy a családoknak és a barátnőknek nagy szerepe volt abban, hogy a fiúk újra felpörögtek. Sven ismert pszichológiai adottságairól és pontosan tudja, mennyit ért az az idő, amennyit a családi életre engedélyezett" - tette hozzá az informátor.

Beckham buzdít

A feleségek és a barátnők egyébként több mint 40 ezer szurkolóval együtt figyelték, ahogy az angol csapat az utolsó percekben bekapott gólok miatt elveszítette a mérkőzést.

A lap helyszíni informátora szerint a csúfos beégést követően Beckham és legjobb cimborája, Gary Neville egyáltalán nem látszott levertnek. A sokat megélt páros az öltözőben állítólag arra biztatta csapattársait, hogy már csak az otthoniak miatt se adják fel a küzdelmet.

Büszke szülők

A meccs után a hotelben a családtagok természetesen azonnal lerohanták a focistákat. Rooney apja például heves ölelések közepette fejtegette fiának, hogy mennyire büszke rá; Ledley King, az új fiú pedig egy hatalmas puszit kapott mamájától. "Megindító látvány volt, látszott, mennyire büszke volt rá a mama" - kommentálta az esetet a korábban említett forrás.

Csak egy nap

Az erkölcsi lazulás azonban mindössze egy napig tartott, s a családtagok és barátnők a hétfő esti vacsorát már saját szállásukon költötték el, miközben a játékosok máris elkezdték a felkészülést a csütörtöki meccsre Svájc ellen.