horoszkóp

Ál-szexfilmet forgatott Erdélyi Tímea

2007.09.23. 10:20
A Barátok közt ex-Tildája semmi cikit nem talál abban a filmben, ami most felkerült az internetre. A végigröhögött ál-szexfilmet egy gólyabálos versenyre készítették, de még mindig nem tudja, hogy nyertek-e vele.

Hat évvel ezelőtt készült az a film, amiben Erdélyi Tímea egy fiúval hempereg egy kollégiumi szoba ágyán. A körülöttük álló barátok arra bíztatják a vállalkozó kedvű párt, hogy ne olyan hevesen imitálják a szexet, mert akkor kilátszik az összes ruhájuk.


A Blikknek azt nyilatkozta Erdélyi Tímea, hogy a felvételnek semmi jelentősége nincs, műegyetemista barátainak próbált megnyerni egy gólyabálos versenyt. És bár azóta sem tudja, hogy ez sikerült-e, azért nem bánja, hogy felkerült a videó az internetre.

A színésznő barátja, Csányi Sándor sem foglalkozik az üggyel. Nincs benne semmi bántó, mondja a színész, hozzátéve, hogy a gólyabálon mindenkinek valamilyen ciki feladatot kell teljesítenie. Csak közben Tímea ismert lett, ezért most mindenki megnézheti, hogy hogyan hempereg viccből.