horoszkóp

Ernyey Béla a neten örömkirályként vadászik nőkre

2008.04.25. 13:30
Kapcsolódók (1)
A színész internetes adatlapján 45 évesnek hazudja magát. Udvarlási stílusa nem nevezhető túl változatosnak.

Ernyey Bélát két fiatal lány buktatta le, miután rájöttek, hogy a színész mindkettőjüknek egyszerre, ugyanazokkal a módszerekkel, szavakkal és versekkel udvarol egy internetes társkereső oldalon. A lányok megszerveztek egy találkozót a nőcsábásszal egy étteremben, és kamerával rögzítették a randevút.

Fölturbózott adatlappal próbál hódítani

A társkereső oldalon, ahova "Örömkirály" néven regisztrált, önmagát 45 éves férfinak írja le az olykor a sznobokat keményen kiosztó Ernyey Béla, jól lehet valójában a 65. életévét tapossa. "Hál' istennek jóképű és sikeres férfivá váltam, amiről személyesen is meggyőződhetsz, ha akarsz" - írja magáról adatlapján, amiről többek között még kiderül, hogy elvált és társat szeretne találni, annak ellenére, hogy már jelenleg is van egy kapcsolata.

A színész, mint utólag kiderült egyszerre több lánynak is csapta a szelet, azonban pechére a lányok közül ketten nagyon jó barátnők. Rövidesen kiderült, hogy Ernyey mindkét lányt ugyanazokkal a módszerekkel akarja meghódítani.

"Napokig könyörgött a telefonba, hogy találkozzunk, így egyikünk igent mondott, de a randit kamerával rögzítettük" - mondta az egyik lány a Blikknek.

"Hál' istennek jóképű és sikeres férfivá váltam"

Ernyey kifogástalan úriember volt a randin

Amikor sor került a találkozóra, Ernyeyt egy cseppet sem zavarta, hogy nem az a lány ül vele szemben, aki a képeken szerepelt az interneten. "Mondtam neki, hogy ő sem 45 éves, így ennyit én is megengedhetek magamnak"- mondta a randin résztvevő lány.

A találkozásról a fiatal lánynak kellemes emlékei maradtak. "Pontosan érkezett, elegánsan volt felöltözve, és egyfolytában udvarolt, a kezemet, arcomat simogatta, miközben elmesélte, hogy egy éve elvált, és nemrég volt egy kapcsolata egy 29 éves lánnyal. Talpig úr volt, és kulturált. A végén pedig meg is akart csókolni, de mondtam neki, az első randin nálam ez tabu" - mesélte a lány.

Ernyei Béla zavarba jött, amikor a bulvárlap rákérdezett a történetre. "Párkapcsolatban élek, a legnagyobb közösségi portálon ez ki is van írva, és kép is van fent a kedvesemről" - mondta Ernyey.