horoszkóp

Soma érzékibb Bódi Sylvinél?

2006.04.27. 11:28
Playmate-ek, műsorvezetők, tévés sorozatokból és műsorokból ismert hírességek és néhány sportoló jutott be az online megrendezett Magnum 5 Érzék verseny döntőjébe. Jelenleg azt dönti el a közönség, hogy kik az érzékekre leginkább ható sztárok. A szavazás április végéig tart.

A versenyben egyszerű kérdések alapján kell a nagyközönségnek kiválasztania azokat a celebritásokat, akiket a legszexibbnek tart, akik leginkább hatnak öt darab érzékükre. "Kinek a pillantásától olvadunk el leginkább? Kinek a hangja borzongat meg? Kinek az ajkaiba kóstolnánk bele legszívesebben? Ki az, akit a legszívesebben megérintenénk? Kié a legszexisebb orr?" - teszik fel a szervezők a kérdést a szavazni vágyóknak.

Különböző celebfoglalkozások képviselői a döntőben

A szavazás két fordulóból áll. Az első szakaszban bárki jelölhetett ismert embereket. A legtöbb jelölést kapott nevek közül érzékenként öt-öt ismert személyiség került be a második fordulóba, ahol a közönség kiválasztja közülük a győzteseket.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy vajon a playemate-ek, a megasztárok, vagy a tévés műsorvezetők tarolnak-e az 5 érzék versenyen. A döntős lista összesen ötven ismert személyt tartalmaz. Közülük kerülnek ki érzékenként az abszolút győztesek, külön a férfi és külön a női kategóriában.

A topon a szokásos arcok

Klikk a képre!

A legszebb szeműek között találhatjuk többek között Görög Zitát, Gombos Edinát, Cseh Annamáriát, Onyutha Juditot. A gyengébb nem képviselői pedig Bella Levente, Csányi Sándor, Pindroch Csaba és a Harsányi Levente pillantása bűvöli el rajongóit. A legérzékibb hang kategóriában a megasztárosok vannak abszolút fölényben, az "Érints!" kategóriában pedig nem meglepő módon a playemate-ek.

A celeblista élbolyában is ők vannak

A teljes versenyben a legkülönfélébb ismert személyiségeket jelölték az internetezők: így például Soma, Miló Viki és Csábi Bettina éppúgy szerepel a listában, mint Bódi Sylvi vagy a férfiaknál Gianni, Szebeni István és Benedek Tibor.

Az említettek amúgy a mi celeblistánkon is az élbolyban vannak: nálunk Görög Zita a második leginkább pozitív személynek tartott magyar celebritás, Bendek Tibor az ötödik legjobban szeretett magyar férfi, és több megasztáros is benne van az első húszban.