Czene Attilának imponált, hogy kedvese nem az olimpiai bajnokot látta benne, hanem a szimpatikus fiatalembert. Az esküvő már biztosan őszre várható.

Czene Attila két évvel ezelőtt - stílszerűen - uszodában ismerkedett meg Bánhidi Petrával, majd idén - szintén stílszerűen - egy aquapark vízesése előtt kérte meg a kezét. Ahogy a táncosnő a Blikknek elmondta, ő csupán egy szimpatikus fiút látott benne, nem tudta róla, hogy olimpiai bajnok. Ez imponált Czenének.

Őszre tervezik

A pár megnyerte a Szombat esti láz első szériáját, de nem a táncparketten találták ki, hogy egybekelnek, hanem már jóval korábban. A Blikk úgy tudja, hogy őszre tervezik az esküvőt, de már most a templomokat járják, hogy megtalálják a megfelelő helyszínt. A pár háromszáz embert akar meghívni a templomi esküvőre, de a vacsorát szűk körben fogyasztják majd el. Bánhidi Petra hosszú, földig érő esküvői ruhát szeretne viselni a fontos eseményen.

Már nem féltékeny

Czene Attila a lapnak azt is elmondta, hogy kedvesének köszönheti, hogy szakított egy régi rossz tulajdonságával és ma már nem féltékenykedik, mert Petra nem ad rá okot.