Madonna fél, hogy meggyilkolják

2004.12.02. 12:09
Az énekesnőnek Re-Invention turnéja kezdete óta egy különösen erőszakos rajongója szegődött a nyomába. A férfi mindenhová követi, zaklató leveleket írogat, a popsztár pedig egyre jobban fél tőle.

Madonna azt állítja, folyamatosan retteg attól, hogy egy őrült rajongója egyszer lelövi - ahogy John Lennonnal tette annak idején Mark David Chapman. A sztárt már sokszor próbálták zaklatni fanatikusok, de most egy különösen kitartó rajongó akaszkodott rá: a gazdag amerikai férfi az énekesnő Re-Invention turnéjának májusi kezdete óta mindenhová követi őt. A jelenség az elmúlt hetekben vált igazán zavaróvá: a férfi eddig is óriási mennyiségű levelet írt Madonnának, amiket saját maga kézbesített a sztár londoni otthonába, de most elkezdte szexuális kívánságait is tudatni az énekesnővel, aki emiatt már alig meri elhagyni otthonát.

Paranoid lett

#alt# Madonna egy közeli ismerőse a The Sunnak elmondta: "Madge nagyon fél ettől a pasastól, újabban már szinte teljesen paranoid. Attól tart, hogy a pasi annyira labilis idegzetű, hogy akár még meg is akarhatja gyilkolni, ahogy John Lennonnal is történt." Az ismerős szerint a fanatikus zaklatók közül "ez a pasas az eddigi legrosszabb", és szerinte ez már olyan fokozatú inzultus, ami rendőrségi közbeavatkozást igényelne.

Elfoglalja magát

Az énekesnőnek ez év elején már volt hasonló tapasztalata: akkor le kellett mondania turnéjának izraeli koncertjeit, mert terroristák fenyegették meg az ő és családja életét. A popsztár még nem tervezi a visszavonulást, de zenei karrierje mellett más dolgokkal is foglalkozik: gyerekkönyveket ír, amelyek közül az első, Angol rózsa című könyvből filmet is rendez. A forgatókönyvet férjével, Guy Ritchie-vel közösen írják, a forgatást pedig jövő nyáron kezdik.