horoszkóp

Fotósokat vertek Madonna testőrei

MTI
2004.09.18. 08:58
Egy fotóst motorjáról rúgtak le, két másikat Madonna szállodája előtt vertek meg a popsztár testőrei. A zsidó újévet Izraelben ünneplő kabbalista művésznő testőrei egy rendőrt is megsebesítettek, az estét a tel-avivi börtönben töltötték.
Őrizetbe vették pénteken Madonna két testőrét, akik verekedésbe keveredtek a popsztárra váró fotóriporterekkel az egyik tel-avivi szállodánál. Két fotóriporter és egy rendőr, aki megpróbálta megakadályozni a verekedést, megsérült - közölt Liat Pearl, a tel-avivi rendőrség szóvivője. Madonna a kabbala híveként szerdán utazott Izraelbe, hogy részt vegyen a zsidó újév ünnepségein.

Leütötték a fotósokat

Az incidens péntek este történt, amikor a riporterek az étteremből a szállodájába kísérték a popsztárt. Amikor a fotósok Madonna autójának nyomába eredtek, az egyik testőr megpróbálta lelökni motorkerékpárjáról az egyik fotóst. A szállodánál pedig Madonna izraeli testőrei úgy megütötték az egyik fotóriportert, hogy az a földre esett, majd nekitámadtak egy másik fotósnak, aki társa segítségére akart sietni - közölte egy operatőr, aki szemtanúja volt a jelenetnek.

Az incidens kitörésekor Madonna már bent volt a szállodában.

A rendőrség a két testőrt őrizetbe vette kihallgatásra elszállította a szállodából - közölte a rendőrségi szóvivő.

Szombaton nem énekel

Madonna, aki római katolikus nevelésben részesült, az elmúlt években kezdett érdeklődni a zsidó miszticizmus iránt. Felvette az Eszter zsidó keresztnevet, állandóan hordja a vörös kabbala-karperecet és szombatonként nem lép fel.