horoszkóp

Bevérzett Eszenyi Enikő torka

2008.10.18. 12:30
Eszenyi Enikőnek orvosa megtiltotta, hogy beszéljen, ugyanis a színésznőnek súlyos hangszálgyulladása van. Végül mégis megszólalt.

Súlyos hangszálgyulladás miatt szigorú némaságra ítélték Eszenyi Enikőt, írja a Blikk. A színésznőnek orvosai megtiltották, hogy beszéljen, ezért már a szerdai, A vágy villamosa előadását, és csütörtöki A gyönyörben nincs középút című önálló estjét is lemondta. Eszenyi csütörtökön még fellépett volna a Versfesztiválon is, azonban egyébként az előadás előtt pár órával le kellett mondania a fellépést, és a helyére Gerendás Péter ugrott be, írja a zene.hu.

Ezek után kérdésessé vált, hogy a szombat esti Megasztár döntőben hozzá tud-e szólni a versenyzők előadásához. „Előfordulhat, hogy Eszenyi Enikő nem tud majd megszólalni a Megaszár döntőjében, de bízunk benne, hogy színésznőként megtalálja a módját, hogy teljes értékű zsűritagként működjön közre”, nyilatkozta a TV2 szóvivője, Magyar Rita. Eszenyi végül képesnek mutatkozott arra, hogy szóban értékelje a versenyzők produkcióját.

A Megasztár szereplői közül nem Eszenyi Enikő az egyetlen, akit utolért egy betegség az utóbbi héten. A 16 éves Szecsődi Károlyt vasárnap szívinfarktus gyanújával szállították kórházba, Fekete Dávidot pedig gyomorrontás kínozza.

A verseny legfiatalabb indulójáért, a 13 éves Tóth Lüsziért viszont édesapja aggódik, igaz nem azért, mert a kislány beteg lenne. Tóth Zoltán ugyanis már megbánta, hogy engedte lányának a Megasztáros fellépést, ráébredt arra, hogy lánya túl kicsi még egy ekkora megmérettetéshez. „ Már nagyon bánom, hogy beleegyeztem ebbe az egészbe, mert még rettenetesen fiatal ehhez. Borzasztóan sajnálom őt, mert pontosan tudom, hogy működik a média világa, ráadásul oda a szabadsága is”, nyilatkozta a Borsnak Tóth Lüszi édesapja.