Eva Mendes félmeztelenül pózol az olasz Vogue-ban

2008.05.08. 20:23
Eva Mendes nem akármilyen fotósorozattal sokkolja a világot, a képek az olasz Vogue magazin májusi számában jelennek meg. A lap pénteken kerül ki a polcokra és várhatóan nagy sikert fog aratni a színésznő vadul pózolós, félmeztelen képeivel. Mendest, aki nemrég jött ki az elvonóról, ugyanaz a neves fényképész, Steve Meisel fotózta, aki a Calvin Klein fehérnemű-kampányához is lencsevégre kapta a színésznőt.

Eva Mendes nem régen jött ki az elvonóról és máris félmeztelenül jelent meg az olasz Vogue címlapján. A vadul pózolós képeket ugyanaz a neves fotós, Steve Meisel készítette, aki a Calvin Klein fehérnemű-kampányához is lencsevégre kapta a színésznőt. A neves magazinban megjelenő képeken úgy állították össze a színésznő sminkjét, frizuráját és öltözékét, hogy végeredményben leginkább egy retro prostituáltra hasonlít.

Klikk!

A szexi sztár egyébként 2008 őszétől látható majd a Calvin Klein köztéri és nyomtatott sajtóban megjelenő fehérnemű-reklámjain, ahol az orosz modell, Natalia Vodianova helyét veszi át. Erre a kampányra azután kérték fel, hogy februárban bejelentették: Scarlett Johansson, Kate Moss és Christy Turlington után Eva Mendes lesz a Calvin Klein parfümjének arca.

„Eva ismertsége és népszerűsége 2003 óta egyre csak emelkedik, szinte mindenkiből pozitív reakciót vált ki. Nők és férfiak egyaránt izgalmasnak és szépnek tartják. Miután Evat világszerte ismerik, azt tervezzük, hogy ez az illatot globálisan mindenhol bevezetjük” – nyilatkozta akkor a vogue.co.uk internetes portálnak a cég egyik képviselője. Arról nem voltak hajlandóak nyilatkozni, hogy mennyiért sikerült Mendest megvenni a kampányra, de a színésznő az ehhez hasonló hároméves szerződéseket 1,5 és 2,5 millió font között szokta aláírni.