horoszkóp

Eva Longoria gyereket akar

2006.03.01. 15:58
Bár barátja jóval fiatalabb nála, Eva Longoria mégis gyereket szeretne tőle, mégpedig rögtön tízet.

Eva Longoria Eva Longoria már nagyon szeretne gyereket, és alig várja, hogy családot alapítson jelenlegi barátjával. A Született feleségek című sorozatban a fiatal kertészre hajtó Gabrielle Solist alakító színésznő az életben is szereti a fiatalabb férfiakat. Jelenlegi barátja, az amerikai kosárlabdás Tony Parker hét évvel fiatalabb nála. Longoria ennek ellenére komolynak gondolja kapcsolatukat, és Parkerrel szeretne családot alapítani.

Nagycsaládos lenne

"Tíz gyereket szeretnék, és már alig várom! De a sorozatban nem akarok terhes lenni addig, amíg valójában nem vagyok terhes. Mi lenne, ha most hirtelen terhes lennék a sorozatban, aztán meg jövőre igaziból? Úgyhogy ha igaziból terhes leszek, valószínűleg Gabriella is terhes lesz" - vázolta logikai okfejtését a 31 éves színésznő.

Longoria és barátja állítólag már eljegyezték egymást, ez azonban egyelőre nem nyilvános információ, az azonban tény, hogy a pár együtt lakik, és Longoria szerint ő maga a tökéletes háziasszony. Imád otthon tevékenykedni és kiszolgálni barátját.

Régen csúnya volt

Ha otthon vagyok, minden kaját én főzök meg neki, és szeretek mindent magam csinálni. A múltkor is valamit csinált a kertben egy gyűrött pólóban, és végül le kellett hogy vegye, mert ki akartam vasalni. De Tony is igyekszik mindenben a kedvemben járni, így nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatunk" - mesélte a színésznő a Britain's News magazinnak.

Eva Longoria azonban egyelőre keveset van otthon, hiszen minden munkát elvállal, és a Született feleségek közül talán őt foglalkoztatják a legtöbbet a fotósok és modellcégek. Rengeteg fotózáson vesz részt, valamint ő lett a L'Oreal arca is. Longoria legnagyobb bánata, hogy kiskorába sokat csúfolták vékonysága miatt: csontváznak hívták az iskolában, és édesapja is úgy vélte, ő a kakukktojás a gyerekek között, mert barna és csúnya.