BB Évi újra nyílt színen tombol

2007.02.03. 10:26
Késsel rohangászva őrjöngött BB Évi a nyílt utcán. Még nem állt bíróság elé egy tavalyi, kocsmában folytatott tombolása miatt, de máris újra összetűzésbe került a hatósággal, a környékbelieket egyre inkább rettegésben tartó lányt ugyanis csak a rendőrök tudták megfékezni.

BB Évi menetrendszerűen újra bekattant. Ezúttal késsel a kezében őrjöngve rohangászott a kaposvári kertvárosi utcákon - értesült a Blikk. A valóságshow-győztes lányt végül a rendőrök fékezték meg, majd bevitték a városi kapitányságra.

Rettegő szomszédok

Párkányi Évát magánéleti problémái hajszolták az őrület szélére. Ismerősei szerint most az az oka mindennek, hogy legújabb pasijával folyton veszekszenek. A szomszédok úgy tudják a legújabb őrjöngést is egy ilyen hangos csetepaté előzte meg

A környékbeliek közül többen már félnek Évitől, attól tartanak, hogy a mindinkább beszámíthatatlan lány egyszer csak rájuk támad. A kaposvári lakosok nyugalmát már nagyon zavarja a lány jelenléte és az állandó balhék.

Édesanyja Évi barátját okolja mindenért. Már többször próbálta kitenni Zoltánt a lakásból, és egyszer sikerült is, de másnap visszajött. Terikének egyelőre fogalma sincs, mit tudna tenni, de mint mondja, nem engedi, hogy a férfi tovább kínozza a lányát.

Gyakori vendég a pszichiátrián

Valójában semmi meglepő nincs BB Évi közveszélyes tombolásában. Az elmúlt az elmúlt hónapokban ugyanis háromszor vitték be a pszichiátriára, ahol vélhetően egyre jobban otthon érzi magát.

A labilis lány kisfiát sem képes egyedül nevelni. Néha meglátogatja Noelt, akit a gyámhatóság helyezett el nagynénjénél, mivel Évi nem beszámítható. Az édesanya korábban többször is megpróbálta visszaszerezni a gyermeket.

Bíróság elé áll

Párkányi Éva elmevizsgálatát a rendőrség kezdeményezte azok után, hogy a lány egy alkalommal tombolni kezdett egy kocsmában, majd rátámadt a kiérkező rendőrökre. Hiába nem beszámítható BB Évi az igazságügyi szakértő szerint büntethető, így hamarosan meg kell jelennie a bíróság előtt a tavaly májusban elkövetett garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak miatt.