horoszkóp

Az év brékingje: Demcsák fiának kakilása vagy a pornót néző Fenyő?

2009.01.02. 13:54
Kapcsolódó cikkek (1)
Idén sem kíméltek minket brékingekben a hazai és a külföldi celebek, köszönönetképp pedig nem hagyjuk a feledés homályába veszni a szebbnél szebb eseményeket. Időrendi sorrendben összeszedtük, Ön pedig döntse el, melyik hír méltó arra, hogy a 2008-as év brékingje legyen!

Izgalmakkal teli évet tudhatunk a hátunk mögött, celebjeink ugyanis jobbnál jobb, hírértékben egyre gazdagabb cselekedeteikkel szakították meg napirendünket 2008-ban is. A kiemelkedően szoros versenyt Horváth Éva nyitotta januárban: legrejtettebb titkaiba avatta be az arra éhezőket, miszerint a hosszú hónapok alatt felhalmozódott salakanyagoktól igyekszik megszabadulni egy léböjtkúra keretén belül.

Horváth Éva

Időnk sem volt felocsúdni a szervezetünket megszállt hírértéktől, egy szomorú esemény árnyalta be napunkat: Vágó István törölte adatlapját az iwiwről , pedig már évekkel azelőtt 201 ismerősre tett szert a rendszeren keresztül. Februárban azt is megtudhattuk, hogy ha Mimi nincsen otthon, és nem segít az öltözködésben, Farkasházy Tivadar képes felemás cipőben és zokniban elmenni a Médiaválogatott edzésére, kategorikusan elutasítja viszont, ha vén hülyének titulálják. A különleges médiaeseményt egy fotós meg is örökítette. A név pedig kötelez: Farkasházi Rékának is meggyűlt a baja a lábbelijével. A Szombat esti láz megerőltető próbái miatt ugyanis bütyök nőtt a színésznő lábujjára, de még mielőtt pánik tört volna ki olvasóink körében, megnyugtatásul közölte, hogy a kellemetlen kinövés ellenére nagyon jól érezi magát.

Farkasházi Réka

Márciusban olyan régi, elhallgatott hírek láttak napvilágot, mint például, hogy Fenyő Iván 2005-ben pornót nézett ! Egy internetre felkerült videó tanúsága szerint ugyanis a színész társaival együtt szexfilmet kukkolt a forgatás egyik szünetében. Nem elég ez, Fenyő azt is kifejtette, hogy ő bizony még soha nem volt színesbőrű nővel, de szívesen bevállalna egyet. "Jó nagy segge van. Fekában ez már jónak számít?" - morfondírozott a kamera előtt. Az újság természetesen megpróbálta elérni az érintett felet az ügyben, de a színész nem vette fel a telefont - egy olvasónk szerint biztosan megint pornót nézett, és foglalt volt a keze.

Fenyő Iván

De nem csak a gumicukor, hanem a tejben-vajban is úszkált brékingekben a jó idő beköszöntével. Divatblogunk celebarcszőrzet-figyelő szolgáltatása ugyanis pikkpakk leleplezte Robbie Williams-et, aki talán a meleg hatására megszabadult sűrű, sötét szakállától . A mellszőrzetétől nem.

Júliusban szemfüles újságírónk észrevette, hogy Gwyneth Paltrow befestette a hajlenövését . Ugyan egyik olvasónk fontosnak tartotta volna, hogy azt is kiderítsük, Paltrow kisasszony szőrtelenített-e azon a héten, kérésének nem tudtunk eleget tenni. Ellenben megosztottuk mindenkivel a tényt, hogy Lindsay Lohanhoz hasonlóan Paris Hilton is visel bugyit . 2008 tehát egy olyan év volt, amikor egyre több celeb kezdett el szimpatizálni azzal a felfogással, hogy egy-egy eseményen érdemes alsóneműt húzni. És ha már itt tartunk, ne felejtsük el megemlíteni David Beckhamet sem, akiről kiderült, hogy alsónemű domborzatát a természet formálta , és a rossz nyelvekkel szemben nincsen kitömve. Köszönjük az információt az ügy koronatanújának, aki egy közös vizelés alkalmával alaposan megnézte a focista péniszét.

David Beckham

Szeptemberben egy lelkes fotósnak végre sikerült lencsevégre kapnia Nicole Kidman kislányának a haját , de ez a külföldi bréking eltörpült egy hazai esemény mellett. Történt ugyanis, hogy Ernyey Béla és Csonka András majdnem pontosan ugyanúgy öltöztek fel , csak Ernyeynek a pulcsija sötétebb volt kicsit. És azt tudta valaki decemberig, hogy Korda György a Balatonnál veszítette el a szüzességét ? Videót persze nem mellékeltek a sajtóközleményhez.

Fekete Pákó

Év végére minden celeb próbálta behozni a lemaradását, ki így ki úgy. Demcsák Zsuzsa kisfiánal pélául 5-én a Mokka élő adásában jött rá a kakilhatnék . Bár olvasóinkat felettébb érdekelte volna az ügy végkimenetele, többek között az, is, hogy sikerült-e a mellékhelységig eljutni, vagy tele lett Benedek pamutharisnyája, a történet a stúdióból való kirohanással befejeződött. Asszociálásunk eredményeképp eszünkbe is jutott Pákó csokifasza. Ki ne emlékezne Havas Henrik arcára, amikor fekete énekesünk tavaly csokiból készült pénisszel szerette volna megajándékozni? A nagy sikertelenségre való tekintettel idén nem édes bránerekkel lesz tele Pákó puttonya , de szomorkodásra semmi ok: csokifasz helyett sorozatos ö betűkkel lepett meg minket a média releváns szereplője.