horoszkóp

Evelynt nem szeretik az iskolában

2007.06.10. 11:20
Gáspár anyuka egy kicsit kifakadt, mikor lánya helyzetéről mesélt a Story Online-nak. Evelynnel senki nem barátkozik, és még az osztályfőnöke is csak mások előtt szidja. Az oktatási intézmény nem érzi magát felelősnek azért, mert a gyereknek nincsenek barátai.

Gáspár Bea arról nyilatkozott a Story Online-nak, hogy kislányával senki nem barátkozik. Osztályfőnöke sem kivételezik az iskolából sokszor kimaradt kamaszlánnyal, sőt ha le kell szidnia, akkor azt, csak nagy nyilvánosság előtt teszi. Evelyn édesanyát legjobban az háborította fel, hogy az osztálykirándulásra bár csak öt perces késéssel szállította gyermekét, a többieknek mégsem állt szándékában megvárni őket. És miután Evelyn csatlakozott pajtásaihoz, senki nem ült mellé a buszon, magányosan kellett utaznia.

Az iskolában természetesen máshogy emlékeznek a történtekre. Először is félórás késést emlegetnek, és egy dühős telefonhívást Gáspár Beatól, amit hirtelen szakított meg. Az osztályfőnök nem szokta meg, hogy szülők rácsapják a telefont, és nem érzi magát felelősnek azért sem, hogy Evelynnel nem barátkozik senki. Az iskolaigazgató pedig így nyilatkozott a történtekről: "a kiránduláson tényleg nem ült mellette senki, de ez nem kiközösítés. Minden éremnek két oldala van. Evelyn rengeteget hiányzott a show miatt, ezért nem tudott olyan szoros kapcsolatot kialakítani az osztálytársaival, amilyet egy ilyen korú kamaszlánynak kellene. Zárkózottabb, visszahúzódóbb lett, nem csoda, hogy fellazultak barátságai a társaival. Nehéz a sztárok élete. "

Édesanyja nem hagyta nyilatkozni Evelynt a Borsnak, tekintettel arra, hogy lánya neki sem mesél a történtekről. Meg amúgy is, minden részletben inkább, mások elbeszéléseire kénytelen hagyatkozni.