horoszkóp

Spanyolországban dalol az egykori Baby Sister

2006.08.11. 11:41
Baby Évi Norvégiában él, Spanyolországban énekel, és Magyarországra vágyik.

A Baby Sister barnás-vörös, a képeken általában középen álldogáló tagja, Bognár Évi két éve hagyta el az országot, amikor norvég pasiba szeretett bele, írja a Blikk. Most újra itthon van, és ennek örömére a napilap és az RTL Klub egyaránt felkereste, hogy megkérdezze: mi újság Norvégba'?

Az énekesnő a napilapnak elárulta, a Baby Sisterses időszak után nem érezte magát a helyzet magaslatán. Ugyan kiadott egy szólóalbumot, de az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul a Moulin Rouge-t is ott kellett hagynia, így nem volt munkája.

Hongkongból Skandinávia

Mi mást lehet ilyenkor csinálni, mint utazni jó messzire, Baby Évi el is ment egészen Hongkongig, ahol beleszeretett a norvég André Nielsenbe, aki számítógépekkel foglalkozik Fredrikstadtban.

Az első kint töltött évét az énekesnő nagyjából a házukhoz közeli tó partján töltötte a fenyőket mustrálva, de aztán kapott egy jó ajánlatot és azóta Alicantébe jár elit bárba örökzöldeket énekelni zongoristájával, Kovács Barbarával. Általában négy hetet tölt Spanyolországban, aztán visszatér Skandináviába.

Most azonban nem bánná, ha itthonról kapna valami jó ajánlatot, mert szívesen énekelne újra szülőhazájában, ráadásul jazzt.