J-Lo expasijai gratulálnak a házassághoz

2004.06.08. 12:09
Az énekesnő és Marc Anthony hétvégi esküvőjét szkeptikusan fogadta a közvélemény: a brit bukmékereknél például fogadni lehet arra, vajon Lopez legújabb örök szerelme meddig is tart majd. Ex-barátai és férjei azonban lovagias módon nem álltak be az ellendrukkerek közé, mindannyian gratuláltak és sok boldogságot kívántak az újdonsült házaspárnak.
Marc Anthony és Lopez
Lopez és színész barátja, Marc Anthony a meg nem erősített hírek szerint vasárnap óta férj és feleség. A gyorsan nyélbeütött titkos esküvő meglepte a közvéleményt, hiszen az énekesnő mindössze januárban szakított Ben Affleckkel, és Anthony válását is csak a múlt héten mondták ki. A londoni bukmékereknél már fogadásokat is lehet kötni arra, ezúttal vajon meddig tart a két válást és több vőlegényt is maga mögött tudó énekesnő legújabb fellángolása, és úgy tűnik, a közvélemény nem veszi komolyan ezt a kapcsolatot: 3:1 arányban lehet fogadni arra, hogy a házaság még az év vége előtt véget ér.

A 34 éves Lopeznek ez ugyanis már a harmadik házassága: az elsőt még 1997-ben kötötte egy Ojani Noa nevű pincérrel, akivel egy évig volt együtt, a másodikat pedig Cris Judd táncossal 2001-ben, de ez már csak 9 hónapig tartott. Harmadik vőlegényével, Ben Affleckkel pedig már csak az esküvő sorozatos halasztgatásáig jutott, míg 2004 januárjában végül szakítottak.

Gáláns reakciók az expasiktól

Cris Judd
Az énekesnő egykori szerelmei azonban úriemberhez méltóan reagáltak ex-barátnőjük legújabb boldogságára - számolt be róla az AP Hírügynökség. A második férj, Cris Judd például egy tévéshow-ban értesült a hírről, és bár először meglepődött, azonnal gratulált nekik: "Tényleg összeházasodtak? Hát ha ez igaz, akkor szívből kívánok minden jót neki és Marc-nak!" Judd azután a kamerák felé fordulva közvetlenül az ifjú házasoknak üzent: "Jen, Marc, minden jót kívánok nektek, és sok boldogságot, tényleg!"

A harmadik vőlegény és majdnem-férj, Ben Affleck épp aznap távozott a kórházból, ahol elhúzódó bronchitise miatt kezelték, amikor az újságírók megrohamozták, hogy véleményezze a hírt. A színész érdemben nem nyilatkozott, de felfelé tartott hüvelykujjával jelezte, hogy ő sem talál semmi kivetnivalót Lopez hirtelen jött házasságában - írja a The Herald Sun.

P. Diddy duplán boldog

Sean "P. Diddy" Combs
Sean "P. Diddy" Combs - a régebben Puff Daddy néven futó - rapper-producer, aki két évig volt Lopez barátja, a hírről értesülve úgy fogalmazott: "Ha ő szerelmes és boldog, akkor én is boldog vagyok. Ő mindig fontos lesz az életemben".

P. Diddy talán azért is fogadta ilyen könnyen az eseményt, mert a napokban őt magát is nagy öröm érte - írja az AP. Hétfő este ugyanis neki ítélték az Amerikai Divattervezők Tanácsának Díját Sean John márkanevű férfi felsőruházati kollekciójáért. A díjkiosztón a rapper végigtáncolta a pódiumhoz vezető utat, majd elmesélte: "Nagyon boldog vagyok, amint az látszik is! Végre elértem azt, amire már évek óta vágytam, és most úgy érzem, az életem maga az Amerikai Álom!"