horoszkóp

Keressük a legszebb szemű magyar hírességet

2008.10.30. 12:00

A Velvet nem reprezentatív felmérése alapján a magyar hírességek közül Konta Barbarának van a legjobb melle, Fresh Wikinek a legjobb segge, Szekeres Nórának a legjobb lába, Osvárt Andreának a legcsinosabb arca, Ördög Nórának pedig a legcsodásabb ajka. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy önök szerint melyik honi sztárnak van a legszebb szeme. Szavazzanak!

A szavazásnak vége

1. Dér Heni

Az énekesnő szempárja több ismert férfit is megigézett, vegyük csak Jáksó Lászlót illetve Damu Rolandot. Az argentin dzsungelt is megjárt celeb ennek ellenére még mindig, azaz ismét szingli, pedig olvasóink szerint ajkai is kellőképpen csábosak. Sőt, a hírek szerint olyan merész rajongók is vannak, akik például csupasz felsőtestükre kérnek autogramot, illetve egy fiú nemiszervét is felajánlotta aláírás céljából.

Még nem érkezett szavazat

2. Erdélyi Tímea

A Barátok közt egykori sztárja házi szépségversenyünkön többször indult már, de eddig egyszer sem sikerült megkaparintani az első helyet. Olvasóink azonban kitartóan jelölik őt, mi pedig rendszeresen megadjuk az esélyt, hiszen valami alapja mégis lehet a sok nevezésnek. Ezúttal nem hozzuk fel bizonyítékképpen azokat a fotókat, amik egy kollégiumi buli során készültek, hiszen ezúttal bármely felvétel, ami Erdélyi Tímeáról készült, elegendő egy jó helyezéshez.

Még nem érkezett szavazat

3. Kis Hegedüs Réka

A modell számára nem idegen a szépségversenyek világa, hiszen már szervezett is egyet barátnőjével, Keleti Györgyivel. A tematikus vetkőzéseket előnyben részesítő híresség, akit egyszer egy kabrióval fizettek ki, többször is megváltoztatta a haja színét, de természetesen a csábító szempár maradt. Vajon ez elég ahhoz, hogy a nemrég az FHM magazinnak vetkőzött celeb bekerüljön az első három közzé? Ön dönt!

Még nem érkezett szavazat

4. Fresh Wiki

A Fresh zenekar énekesnője ugyan már magáénak tudhatja a legszebb celebfeneket, de most még egy címet bezsebelhet. Gyulai Viktória egyébként a természetesség híve, így ő biztosan nem követi majd Kelemen Anna példáját, aki ijesztően kék – vélhetően kontaktlencsével feljavított - szempárral várta nemrég a Velvet munkatársait, a Hal a tortán című főzőműsorban viselt, a pávatollhoz hasonló szempillákról nem is beszélve.

Még nem érkezett szavazat

5. Ördög Nóra

Mivel láthatóan nem szerepel a kizáró okok között az, ha valaki egy korábbi forduló győztese lett, így a lista összeállításában figyelembe vettük azoknak az olvasóknak az ajánlását is, akik a Szombat Esti Láz háziasszonyát javasolták. Bár Ördög Nóra szerint a szája a legkarakteresebb pont az arcán, és erre ő egyébként nagyon büszke, talán vannak olyanok, akik az őzbarna szempárt is igen nagyra értékelik.

Még nem érkezett szavazat

6. Görög Zita

A mostanában inkább édesanyaként ismert modell már két alkalommal is részt vett a Velvet többfordulós szépségversenyén. Igaz, olvasóink szerint Konta Barbara keble szebb az övénél, valamint feneke is csak az ötödik legformásabb hátsó hazánkban. Ezúttal talán sikerül elnyerni az első helyet, hiszen 2006-ban a Magnum 5 Érzék versenyen a nagyközönség őt szavazta meg a legérzékibb tekintetű celebnek.

Még nem érkezett szavazat

7. Gregor Bernadett

Gregor József néhai operaénekes Macskának becézte a lányát. Ez a név részben valószínűleg szeme miatt ragadt rá, így egyértelmű, hogy ő is szerepel a listánkon. A többször szakító, mint vetkőző híresség természetesen egyéb vizuális tulajdonságai miatt is népszerű lehet a férfiak körében, de olvasóink úgy döntöttek, hogy ő inkább a legcsábosabb szempárok versenyében mérje össze az erejét a többi honi sztárral.

Még nem érkezett szavazat

8. Cseh Annamária

2006-ban az egyik, celebek számára rendezett szépségversenyen a modell bekerült a legszebb szemű sztárok közé. A megmérettetést röviddel Cseh Annamária és Kovács Lajoskülönös házasságának vége után rendezték meg. Ami az előnyös külső jegyeket illeti, Annamária a Velvetnek elmondta, a modellkarrierhez ezek nem elegendőek: erő, kitartás, céltudatosság nélkül nem lehet érvényesülni.

Még nem érkezett szavazat

9. Kelemen Anna

Az egykori playmate-et azok kedvéért jelöltük, akik nem a természetes szépség hívei. Az egyre dúsabb idomokkal rendelkező celeb az egyik interjún olyan kék szemmel jelent meg, ami bizonyára nem a természet műve, inkább a kontaktlencséé. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy van helye a listánkon. Díjazzuk, hogy változtatni akar az életén és ehhez sok sikert kívánunk. Hogy megfogadja-e Joshi Bharat szavait, ezentúl nem hord-e majd maszkot, az idővel kiderül.

Még nem érkezett szavazat